Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 September 2015

Apa Agenda Azmin?

Bhai/DeeDee semua...

Gua nak tanya.. Aper agenda Azmin bila dier kata Selangor takder kena mengena dengan PAKATAN HARAPAN... Nampak macam ader agenda jer... Hahaha... Kiter tau la dier ader jumpa geng lebai itu hari sebelum dier naik jadi MB....

Kiter ader citer tue...

Awat.... Semua sebab nak selamatkan anak menantu ker... Hahaha.... Takut ilang jawatan ker?... Hahaha

Ker ader deal lain tue...

2 comments:

  1. Itu cabaran Pada PAS. Pkr tak menghalau tapi PAS yg rasa kuat pull out la dari Kerajaan Negeri. SAYANG ELAUN KE. . Tanpa Pas pun no hal kerana ada dua Adun Amanah dah cukup untuk kerajaan negeri tertegak. Pas dan perlembagaannya tak salah TAPI YG SALAH ialah HADI, tantawi, abduh, amar dan razman.

    ReplyDelete
  2. Kalau tak reti berpolitik jangan tulis hal-hal politik

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja