Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

11 September 2015

Cerita Panas..

Bhai/DeeDee semua...

Artikel ini pendek jer...

Ader orang tu kan sekarang sedang deal nak masukkan PAS dalam PR 2.0 dengan cara menawarkan sebilangan ganjaran demi untuk memastikan dia kekal menguasai jawatannya... Sebab itu dia nampak beriya-iya dier berusaha....

Tambah lagi kawan dia kat sebelah sana pun cuak jugak kalau-kalau lepas nih hilang kedudukan.... 


Hahaha

2 comments:

  1. Salam C++

    Menyampah betul buat cerita suspense cenggini. Ingat ini blog kerabat Patterson ke?

    ReplyDelete
  2. siapa?

    azmin ker?

    itu cerita semua orang dah tau...

    itu baru cerita je kak yong...

    belum jadik fakta lagi...

    ayat perisik memang macam tu...

    bikin kacau perasaan supaya subjek hilang fokus...

    tak gitu bro?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja