Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 September 2015

Sudah Masuk Penjarakah Khir Toyo?

Bhai/DeeDee semua...

Sebelum nih... masa ader satu budak yang kena hukum penjara bagi kes Program Khidmat Negara ... tak menyempat-nyempat pegawai Mahkamah menghantar budak tue ke penjara.... Jatuh hukum jer terus kena angkut masuk kedalam...

Itu belum lagi kes curik sardin dan susu pasai terlalu susah..... Kejap-kejap itu jer kena angkut.... kena bungkus masuk penjara....  Even dalam kes Anwar Ibrahim pun laju ja semua kena berkas dan tahan serta tangkap bawak masuk dalam penjara sebaik sajer Mahkamah jatuh hukum....

La nih.... Khir Toyo dah dijatuhkan hukuman.... Errr.... biler aaa dier akan masuk penjara nih.... Dah masuk ke belum... Awat lambat sangat... Takkan nak bagi chan dier balik rumah dan tido dulu kot.... Giler aper aaa.....

So.... mari kita tengok berapa lama masa yang diambil untuk Khir Toyo diangkut ke dalam penjara....

Sekadar nak peringatkan Khir Toyo, nanti kalu mandi kat dalam Penjara kalu ditakdirkan sabun buku tu jatuh, tolong jangan tonggeng amik sabun tu aaaa.... Berhati-hati ... Nanti lohe.. Hahaha



3 comments:

  1. penjara dunia macam ni sajala
    penjara diakhirat nanti tau la macam mana
    diheret dibaling kedalam neraka
    minta berlindunglah kepada Allah
    dari termasuk dalam puak yang kan dihumban kedalam neraka

    ReplyDelete
  2. bhai,

    bilik cell dia bellum renovate lg... perabut belum sampai... tak kan nak tidur atas simen?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja