Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 September 2015

PAS Dan PR 2.0

Bhai/DeeDee semua...

Dalam keaadaan sekarang nih... Lu tanya la pada sesiapa pun anak muda... Pastinyer diorang takmo PAS join PR 2.0 .... Sebab aper... Sebab PAS banyak sangat mengarut.... Semenjak selepas kematian Nik Aziz... PAS lagi mengarut.... Hadi Awang dah jadi tak ketahuan...

Ketaksuban dan menjadi satu budaya.... Maki hamun dan jadi makanan harian walaun PAS... Sampaikan semua yang Hadi Awang buat adalah betul tanpa ada kesalahan sedikit pun...

Ketaksuban yang melampau menakutkan semua... Yang mana gejala macam ini hampir tak jauh bezanya dengan Ayah Pin.... Boleh menjadi satu kesesatan kalau tidak dibenteras lebih awal.

Ntah la.... Nasihat pun serupa tak guna.... Aper pon .. Hari ini ader persidangan meja bulat.... Meeting untuk penubuhan PR 2.0 .... Pada gua aaa... Tak payak dilayanarti yang bodoh lagi sombong nih... Biar kan dier terkontang kanting sendirian... Jangan carik penyakit... Tiada beban bat digalas....

PAS sudah tidak layak berada dalam PAKATAN RAKYAT semenjak mereka tidak tahu nak berpakat nih....

2 comments:

  1. lu org jgn tertipu dgn kelicikan geng ostad ni. grand plan mrk telah berjaya melumpuhkan geng progresif dlm pas. tindakan selanjutnya ialah bgmn nak cari alasan utk bergabung dgn umno.

    perhatikan kata2 dr pemimpin serbang janggut:

    1. aaron deen kata pas sedia putus dgn pkr kalau pkr bersama GHB. masa perasmian PAN pemimpin PKR ada hadiri diketuai kak wan. as usual ada mamat sekoq tu conveniently mengabsentkan diri dia.

    2. hadi kata pas sedia berkerjasama dgn pihak lawan (umno?), namun tidak dgn pengkhianat (PAN).

    3. pas dah putus dgn DAP.

    4. serbang 3 kilo kata pas tidak boleh bersendirian.

    ini semua hint2 bagi meletakkan batu asas pergabungan pas dgn umno...



    ReplyDelete
  2. Untuk setiap benda tak masuk akal yang HH lakukan -

    "Dia ulama' dia lebih tahu dari kita. Cermin diri dulu sebelum kritik orang lain"

    "Ulama' kalau buat apa2, semua ada sandaran, kita ni mana tau apa-apa"

    Itulah jawapan yang selalu saya dengar.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja