Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 September 2015

Opocot Mak Kau

Bhai/DeeDee semua...

Najib Razak kaki selfie.... Barrack Obama pon kaki selfie.... Hahaha.... Tapi itu semua gua tak terkojot kalo gua terjumpa gambar dier mana-mana.... Hahaha... takder thrill la bhai...

Tapi...

Tapi kalu banyak kali gua terserempak gambar macam kat bawah nih dalam media sosial... maybe gua akan terkujat dan lemah jantung nanti... Pasai aper... pada kalu mamat nih buat cak... memang trauma menengoknya... Hahaha

Psiko jadinyer... Hahaha


5 comments:

  1. hehehehheh..heheheheheh padanlah mamat ni, tak nak tendang PAS, rupanya kanmcing habiss....tak kisah la bro!!janji mereka bahagia...nanti mamat yg tak berkopiah ni bila pilihanraya14, tak payahlah panggil pertugas2 pkr lagi, kan pertugas pas ada,tak payah tunjuk muka kat bersih 4.0.kata mendapat sokong orng2 cina. Dgn selfire ni,di sebarkan pada masyarakat cina..hahha..mana mahu lari anak cik Ali.

    ReplyDelete
  2. smart tok guru..terbaikkkkk...

    ReplyDelete
  3. SI TOLOL PON SUKA SELFIE

    Hancur Bangsa!!!!

    ReplyDelete
  4. cucu tok dolah ceroiSeptember 11, 2015 at 1:31 AM

    masa aku baca n tengok tok guru ceroi ni aku tengah makan pisang goreng,aku ketawa separuh gila bila aku tengok muka tok guru ceroi ni,hampir2 tersedak aku di buatnya,bersembur keluar pisang yg aku makan,lain toksah le keluaukan gambau yg mcm ni lagi,boleh sempot napas ketawa sampai susah nak berhenti ketawa....betul2 punya sajak mua tok guru usin ceroi tu aku tengok chak chak chak

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja