Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 September 2015

Ualangan Senario Kedah?

Bhai/DeeDee semua...

Lu tau kan aper yang terjadi di Kedah pada PRU13 kan? Errr... Takkan lu orang tak tau? Huh... Rasanya dah berjujuk maklumat sampai ke telingan semua orang dan pengundi... Bagaimana Kedah ditadbir dan dikendalikan... Nasihat demi nasihat dan berbaku diberikan,,, tapi satu pon takder diambil pot oleh Al-Marhum Azizan Razak...

Last-last aper jadi... Hahaha... PAS Kedah siap terbungkuih dari pentadbiran Kedah Darul Aman.... Terbongkang...

Nih sekarang nih Azmin Ali plak nak buat perangai sama di Selangor... Nasihat dah macam tabley nak ikut dah.. Dah beku,.. Adoyai...... Nih gua nak kasi tau skit.... Kalu Azmin Ali masih takmo nak dengar cadangan atau pandangan... Alamat terbongkang la cepat selangor tue,,,

PAS dah lebih kurang samer sebijik ngan UMNO? Lagipon ... PAS dah tak mesra pengundi... PAS dah syok sendiri... PAS dah tamak haloba.... PAS nampaknya dah patut keluar dari SUK Selangor... Tambah lagi PAS dah jadi tamak ... dah umum keluar tapi nasih tabrani kan keluar.... Semua fasal fulus... Semua pasai pasal jawatan dan pangkat...

Abis la...





3 comments:

  1. Bhai c++,
    Ditegur secara lembut sudah, kasar pun sudah,perli pun sudah malahan secara kias pun sudah...nak bagi hidayah supaya sedar bukan lu punya kerja...lu punya kerja sudah selesai...anggap jelah deme semua tu sedang diuji oleh yang Maha Menguji...opss lupa lu golongan the other side of reality...
    P.S ...bila nak share lu punya analysis...teringin juga nak tengok master trainer punya conclusion

    ReplyDelete
  2. PAS-Parti Amat Serabut.

    ReplyDelete
  3. rocky the great vibrator says: Yo Pok Dhee, lu punya misi suda setel, apa mao mising maa? sikalang kalu lu mao jadik baek, lu kasik bukak kasik tau sapa suda pigang kuat2 tulur Najib? sapa ada tau sikelet (secret) Najib kasik pow sama dia angkat suma wang negala?.. idop mao baek woooo

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja