Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

27 September 2015

Hebatnya Bangsa Pahang

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha.... Hebatnya Bangsa Pahang sebab di tempat mereka jer ader peluang untuk sesiapa merasai bagaimana hidup dan tinggal di Planet Marikh....

Bukan senang untuk merasai pengalaman sebegini...Tak perlu keluarkan kos yang tinggi.... Tak perlu untuk menjalani latihan luar angkasa.... Tak perlu membiasakan diri dengan keadaan perbezaan graviti.... Semuanya semudah 1 2 dan 3 sajer.....

Sekadar bawak kereta atau motor kapchai dan pergi sama ader ke Bukit Goh. Indera Mahkota ataupun ke Gebeng... Hahaha


4 comments:

  1. kanzun punya pasai apa depa peduli
    sekitar nya jadi mangsa
    manusia n kanzun

    ReplyDelete
  2. Alah bisa tegal biasa...rakyat kena latih diri terima seaadanya...ptg, doe,mpk,jpj, polis, jkkk dan yang sewaktu dengannya semua nga nga...undang-undang saja berlambak ...mana pkr, pas, dap dan bn yang memperjuangkan hak rakyat...mana pejuang rakyat...tunggu rakyat jadi mayat dulu lah

    ReplyDelete
  3. Nak kaya ber gaya mesti lah buat bebende jual mahal dapat free

    Kalau tak macam mana nak kaya

    Ini kira standard lah

    ReplyDelete
  4. Ini semua salah pembangkang kat mesia. Umno tetap disokong sampai kiamat?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja