Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 September 2015

Hebatnya Bangsa Pahang (2)

Bhai/DeeDee semua...

Pahang aper kurangnyer... Umarak berjiwa rakyat ader.... Ulamak berjiwa rakyat ader... Rakyat berjiwa hamba pun ader.... Hahaha... semua cukup korum... Takder yang missed.... Takder yang tertinggal...  semua segmen ader dah cover....

Cuba tengok Umarak yang ader..... cukup prihatin dengan kehendak rakyat... mahukan hiburan boleh disediakan... mahukan perjudian diberikan premis... mahukan kawasan untuk "adult recreation" berpantai disediakan... Malah siap tak brani mana-mana pegawai nak buat serbuan tanpa diberitahu terlebih awal.... Hahaha....

Tak caya ka?? Hahaha... Lu pernah dengar ka Jabatan Agama Islam buat serbu kegiatan maksiat kat Genting Highland.... Hahaha... Bukan sedikit yang amik kesempatan melakukan maksiat lelaki perempuan kat atas gunung sana tue... It's open secret la.... Hahaha

Tengok pulak Ulamak... cukup ramai yang berjiwa rakyat... senyap membisu jer tak bising pun nak marah ker amik tindakan ker.... sebab rakyat ader yang suka berjudi... ader yang suka buat maksiat lelaki perempuan tak kira kat gunung atau tepi pantai kat resort ker.....  Betul-betul berjiwa rakyat.... Hahaha.... memang dasat...

Rakyat pulak memang la berjiwa hamba... tak berani nak melawan... angguk dan angkat sembah ja.... siap sembah manusia... macam sembah dewa dewi... gilos..... Umarak buat kerja giler... jahanamkan bumi sampai jadi Planet Marikh pun rakyat tak berani nak melawan... sebab dah status hamba... mana berani merengak... mana berani angkat kapla.....  hampeh dot com betul lar....

Sebab itu la gua kata... Hebatnya Bangsa Pahang.... mengalahkan Bangsa Johor.... Hahaha


No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja