Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 September 2015

Lawak Kasihan

Bhai/DeeDee semua...

Ada orang tue kalu geng dier dah takmo nak kawan ngan dier.... pastu keluar dan geng ngan orang lain..... bukan main maki hamun dan caci nista yang dihamburkan.... siap jatuh hukum sesat dan kafir lagi....

Tapi biler ader plak orang dari team lain yang mufarakah lalu join geng dier... boleh plak dier kata orang tu sudah insaf....

Hahaha.... memang macam bangang betul lar....

P/S : oh yer.... lu orang masih tak tau ke saper yang pi Penang pada 16 hb dan buat meeting sebalik tabir tue ka.... Hahahaha.... Carik la cepat.... Hahaha

2 comments:

  1. Salam C+++

    Lu jangan la cynical sangar kat ahlul@ penyokong PAS the likes of Wan Rosli tu... depa tu wala' & & thiqah, ler konon ! Sape sekepala demer tu pada demer "ahli syurga, pejuang Islam, pejuang hudud, pendokong kepimpinan ulamak".. sape yg mualaf baru join tu "insaf, kembali ke fitrah" ...haha

    PAS dipimpin oleh, zahirnya, ulamak ... TAPI natijahnya ramai usataz, ahli pun kureng hikmah dalam meraikan beza pendapat (khilaf) orang lain, xenophobia dengan kaum & agama lain, kurang ajar dgn pengundi@penyokong PR yg tak setuju sesuatu pendekatan, iri hati, kasar & kesat bahasa melambangkan akhlak rendah, selain penuh tipu daya (tazkiyah??) untuk terus hegemoni "kepimpinan ulamak" konon tapi sebenarnya untuk orang berjubah tertentu saja.

    PAS jelas hanya sesat lagi menyesatkan umat Melayu-Islam !! Get out, escape while you can !

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja