Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 September 2015

Kuatlah Sangat ...

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha ... Ader orang tulis komen kat blog gua... Mengatakan bahawa kalau gua tak pandai berpolitik... tolong jangan menulis bab politik.... Hahaha... Gua gelak jer... Pasai mamat yang tulis tue mesti baru jumpa blog gua dan baru baca tulisan gua... Hahaha... Dier sure tatau siapa gua dan sure tak tau camana gua baca politik... Dan macam mana gua booeh publishkan data keputusan PRU13 tepat serupa macam keputusan sebenar lebih awal sehari dari tarikh pembuangan undi....

Sebab itu gua kesian kat mamat nih... Hahaha

Aper pon... Itu satu hal.... Yang lagi best tue yang kat artikel kat bawah nih..... Hahaha... Kat HarakahDaily tue.... Hahaha.... Thorbaek artikel dier... Over confident... Itu yang gua suka tue... Hahaha... Kuatlah sangat .... Hahaha

Kalu gua citer lu orang sure tak caya... Tapi takper la... Gua simpan jer la analisaj gua.... Analisa kekuatan PAS ..... Analisa kebungkusan PAS .... HAHAHA

Tak lama jer pon.... PRU14 tak sampai lagi 8 bulan ja... Hahaha ... Masa tue baru tau langit nih tinggi rendah....  Hahaha... Masa tue baru padan muka.... Hahaha


5 comments:

  1. bhai....btul ka 8 bulan lagi pru14...

    ReplyDelete
  2. Kadangkala kita kata bodoh kat orang bodoh macam PAS tapi mereka dakwa merekalah yg terbaik, jadi kesimpulannya memang ramai org bodoh dlm politik yg berlagak spt PROF SERBA TAHU.

    ReplyDelete
  3. haron din kata pas putus dgn pkr kalau pkr sertai gabungan baru.
    tuan Ibrahim kata pas masih bekerjasama dgn pkr di Selangor.

    istiqamah mcm mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang tu bkn istiqamah tapi nak bungkus macam geng sarban kat kedah...geng sarban pun ijtihad berbeza beza...mursyidul kata lain, timbalan jawab lain, presiden ke laut...tu nasib baik naib presiden dengan geng majlis syura tak buat statement lagi..last sekali azmin n the gang juga kenyang

      Delete
  4. Bhai c++, published aje lu punya analysis tu..then kita boleh bandingkan apa yang berlaku kat ground...bkn lu punya analysis sahaja yang digunapakai...kadang kadang kitaorang pakai analisa kepala lutut bila keadaan darurah...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja