Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

07 December 2020

Segalanya Boleh Belaka

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... zaman PN nih... segalanya boleh belaka... Hahaha... kelakar betul lah... Yang sah memberi rasuah kena tangkap dan kena hukum.... yang sah  menerima rasuah boleh lepas bebas... semua sebab Perdana Menteri tak cukup number.... hahahaha .. selamat Adnan Mansor...

Dalam keadaan Anwar Ibrahim pun tak cukup number.... Muhyiddin Yassin pun kecut sama... sebab dier memang tak cukup number gak... Hahahaha.... Naya....

Hahaha... kita gelakkan jer la... lepas nih semua tertuduh kes rasuah dan salahlaku... akan lepas bebas sekor-sekor... Lu tengok jer la.... babik betul lar...



2 comments:

  1. depa tunggu bala Allah gamaknya

    ReplyDelete
  2. Inilah dia contoh "terbaik" kerajaan Melayu Islam. Melayu tah kemana, Islam pun dah tak jumpa. Masih lagi melayu ego dengan angan2 melayu gerenti masuk syurga dan non muslim gerenti masuk neraka. Melayu masih delusional seolah2 kunci syurga tu dah ada kat tangan dah! Masih lagi dok amal halalkan yang haram dan haramkan yang halal. Melayu ni lebih teruk mabuk dari geng2 MAGA!

    Nick.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1