Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 December 2020

Azeez Rahim Pun Nak Selamatkan Diri Juga

Bhai/DeeDee semua...

Jangan ingat Najib Razak dan Zahid Hamidi jer yang nak deal ngan Muhyiddin Yassin... nak beli insuran nyawa... Tapi Azeez Rahim pun nak selamatkan diri jua... Mesti la mau selamat... takkan mau nak duduk Penjara Sg Buloh atau Penjara Kajang.


Ahmad Maslan dah usahakan selamatkan diri... Yang dah terselamat aderlah Adnan Mansor... awal lagi dier dah deal untuk selamatkan diri... sebab itu dalam kes dier ... pemberi rasuah kena tindakan... penerima rasuah boleh lepas bebas... Musa Aman pon dah lama lepas...

Lepas nih ramai lagi sebenarnya dalam senarai...

Jadi kalu nak selamat... cepat-cepat la amik insuran nyawa... dan harap PN kekal lama .... tak dapat jawatan balik pon takper... janji diri selamat.... tengok macam Zahid Hamidi.... satu jawatan pon takder... janji selamat...

Err.... jangan kata takder orang PAS dalam senarai... ader bhai... cuma yang sedang kantoi la nih orang yang takder kerusi Parlimen... yang itu senang nak dikorbankan... hahaha ... tapi kalu lu ader kerusi Parlimen... sure selamat punya... jangan la riso...

Hahaha.... janji selamat


1 comment:

  1. PN nak kekal kuasa
    PH nak kembali kuasa
    UMNO nak bebas kes
    PAS nak PPBM
    Anwar nak jadi PM
    Tun M nak cantas Anwar jadi PM
    Bekas Menteri nak jadi Menteri
    PPBM nak cantas UMNO

    Rakyat nak apa?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1