Pengikut


Custom Search

IKLAN TEKS (Serendah RM0.35 Sehari)

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

22 December 2020

Najib... Najib... Ingatkan Dah Jadi Anak Yatim Ni Otaknya Semakin Center

Bhai/DeeDee semua...

Kesian ngan Najib Razak nih... Ingatkan semenjak jadi anak yatim ni otaknya semakin center ... tapi rupanya semakin sewel.... Adoilah....

Kesian betul lar...  

Orang yang waras mestilah nak beli sesuatu dengan harga yang murah.. Kalu dapat paling murah atau diskaun lagilah bagoosh... Hanya orang yang tak center kepala otaknya sajer yang nak harga paling mahal... Orang gila atau orang biol jer yang nak beli mahal... 

Patut sukalah kalu kita dapat harga paling murah.. 

Tambah lagi untuk rakyat.. macam beli Vaksin Covid-19 dari Pfizer atau AstraZeneca.... lagi dapat jimat... lagi bagoosh... Sebab dengan penjimatan tu kita boleh manfaatkan untuk kegunaan lain.. beli dan tambah baik peralatan kesihatan dan medical ker... supaya lebih ramai rakyat dapat manfaat... supaya rakyat tak susah.. supaya rakyat tak perlu keluar modal...

Adoilah Najib... 



2 comments:

  1. Najib dah terbiasa beli barang dgn harga mahal dan dpt komisen masuk poket, lagi mahal lagi bagus sbb lagi banyak komisen. Komisen bukan rasuah kata dia, serupa juga dgn lebai2 perasan suci duit umno/najib bagi bukan rasuah tetapi derma. Buat kapal TLDM dah bayar RM6 bilion pun sebiji kapal pun TLDM tak terima, salah dap dgn PH kot? Umno dgn komisen tak dpt dipisahkan.... biar melingkup negara, asalkan melayu-isle memerintah.

    ReplyDelete
  2. Li mengHIBA Anak Yatim?!!BANGKAI BABI lu HOMO!! Baik lu MAMPOS balik KANDANG DAP BANGKAI BABI!!!!!!!!!!!! CELAKA lu & keturunaan BANGKAI BABI lu!!

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1