Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 August 2013

Aper Cer?

Bhai/DeeDee sekalian...

Sori aaa... takder mender nak story... masih dalam mode sibuk lepas cuti hari raya.... banyak kerja nak kena setel.... server kat sana sini ader problem... biasa la.... dari server Windows 2008 .... Exchange Server.... IIS ... sampailah kepada server Apache (HTTPD) sampaikan kepada Linux, Oracle Database dan Solaris server...

Itu belum masuk Bakbone backup and IBM Storage DS4700 ...... hahahaha

Penat aaa..... macam-macam benda jadik...

Ngantuk pon ader.... dari semalam setelkan satu server nih... sampai kol 12 malam.... petang nih sambung balik nak setelkan server nih.... aper daaa.... hahahaha ... Kalu semua nih tarak setel... camana nak pegi rumah terbuka.... wei.. banyak ooo orang jemput pi rumah terbuka..... hahaha





4 comments:

  1. biasalah manusia punya setoran apa yang hebat sangat memang hari hari mau tengok jugak kalu tidak data pun berkarat tak terlawan dengan setoran milik Allah yang Maha Sempurna

    simpati untuk saudara kita di Mesir yang terkorban oleh tentera pro Yahudi

    sampaikan walau satu ayat selagi badan ada hayat

    ReplyDelete
  2. Apb kita boleh 'setel'kan masaalah..
    Apb kita tolong org 'nampak' jln..
    apb kita 'mudah'kan sgl kepayahan..
    apb kita 'suluh'kan potensi insan..

    bila kita dpt buat org gumbira..
    bila mrk RASA dikasehi & dicinta..
    sumenya dgn NATURAL tanpa di'gula2'
    sumenya BIASA takde pura2/brmuka2..

    hanya yg 'menDASAR'shj..
    yg dpt mmahami meRASA & meNIKMATI nya..

    ReplyDelete
  3. hang kerja sebagai network admin ka?

    ReplyDelete
  4. Takan network admin pegang server macam tu hohoh.. macam system engineer aje..

    Apapon server pon makhluk tuhan juga nak beraya juga hahaha..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja