Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 August 2013

Geng Naga Merah vs Geng Gagak Hitam

Bhai/DeeDee sekalian...

Hahaha... Masih ingatkah lu orang dengan Geng Gagak Hitam yang glamer satu masa dulu... Hahaha... Geng kongsi gelap yang jugak dianggotai oleh pelajar sekolah...

Hahaha... Gua pernah tubuhkan satu kongsi gelap masa gua skolah menengah dulu ... Sekitar awal 80'an.... Hehehe... Takder aper yang menarik masa tue melainkan sekadar bekap kengkawan kalu ader tournament hoki atau kriket.... Hahaha

Tapi itu citer lama... Walaupun berkongsi gelap... Kitorang sumer straight A student... Ader ramai yang sambung pelajaran sampai ker oversea... Ader yang jadi pensyarah.. Ader yang jadi loyar... Ader yang jadi doktor... Ader yang jadi engineer... Ader yang jadi businessman... Ader yang jadi wartawan... Ader gak yang jadi ahli musik... Dan majoriti dikalangan ahli geng-geng kongsi gelap masa kat skolah dulu skrang nih samer ader jadi ostad part time... pakar motivasi part time dan jamaah tabligh part time.... Hahaha

So ... Gua tak terkejut kalu ader kongsi gelap di Malaysia... Dah lama ader dah... Dari Ghee Hin dan Hai San dulu... Sampailah kepada Geng Naga Merah yang ayahandanya aderlah seorang lagenda musik.... Hahahaha

Satu benda yang paling gua tak tahan nak gelak adalah biler gua dengar KPN kata yang takder VVIP dan ahli Politik yang dok bekap atau jadi dalang kepada mana-mana kongsi gelap.... Hahaha... Lawak siot...

Kalu itu macham aaa... Samy Vellu tue bukanlah kapla besar la dalam kongsi gelap.... Hahaha... Lawak siot... Gua rasa aaa satu Sungai Siput akan gelak besar dengar cakap KPN.... Hahahaha

Ader paham ka???

Pssst... Siapa VVIP yang bekap Geng Mamak yang rompak jongkong emas dulu tue..... Hahahaha.... Dan siapa agaknyer VVIP yang jadi kapla besar kongsi gelap yang dok pow peniaga kecil  Melayu kat area Jalan TAR tue... Hahaha

Dan lagi.. Saper VVIP yang selalu dok bekap gengster Jalan Petaling dan Jalan Brickfield.... Hahahaha... Takkan itubpon KPN tarak tahu... Hahahahaha

3 comments:

  1. biasa la ber...
    periok nasik kena jaga jugak !!

    ReplyDelete
  2. jangan biarkan punca sakit bertambah
    merebak masih ada waktu untuk bantu mencegahnya.haram tetap haram

    ReplyDelete
  3. salam,

    Bro C++, ko bagi soalan punya banyak siapa VVIP tu tapi satu pun ko tak reveal...Wife C++ sila bagi satu cubitan manja kat pipi laki hang tuh..curious gua nak tau ni..

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja