Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

17 August 2013

Cerita Suam Suam Kuku

Bhai/DeeDee sekalian...

Semalam gua janjikan satu cerita panas untuk dihidangkan... Last-last kalu gua terpaksa dipanggil bertugas menyelesaikan satu masalah sistem keselamatan rangkaian di sebuah agenai Kerajaan.. Tue yang terus tak sempat nak sambung dan update tue... Hahaha

Okeh... Hari nih cerita tue dah jadi cerita suam suam kuku jer la...... Sori kapla ader sikit berong .. Tue yang tulis agak pening sikit tue..... Hahaha

Oh yer... Ini cerita dier..

Lu tau dak ader satu dewa yang skrang nih makin kronik... Makin "Najib Razak" skrang nih.... Tunggu masa jer nak kabo... Hahahaha

Agak-agak berapa lama aaa mau tunggu... Saper plak nanti nak naik jadi dewa plak lepas nih... Hahahaha

Mesin pon dengar citer dah malas nak beroperasi macam biasa.... Hahaha.... Aper la nasib... Hahaha ....

4 comments:

  1. Haha... dewa perak ke dewa emas?

    ReplyDelete
  2. hidup itu memang masalah tanpa masalah itu bukan hidup yang lazim namanya .hargailah hidup seperti yang dikehendaki oleh Allah.

    ReplyDelete
  3. Itulah...sapa yg bakal ganti dia? raja muda ke raja di hilior??

    Aymy8888

    ReplyDelete
  4. alahai bro c++ ingatkan cerita panas... suam suam air milo je ke..heheheh

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja