Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

18 August 2013

Kreatifnya Pejuang Palestin

Bhai/DeeDee sekalian...

Artikel nih pendek jer... sekadar nak respek kat pejuang Palestin.... betapa kreatifnya pejuang Palestin nih sampaikan lori sampah pon boleh diubahsuai jadi pelancar roket Al Qassam.... hahahaha.... hebat... Malaysia patut boleh buat camnie.... versi Katyusha edisi Malaysia....

Boleh dibekalkan untuk digunakan di sempadan.... macam kalu pakai di Johor oleh Southern Waste Management .... hahahaha.... mesti cuak Singapura.... hahahaha


Amacam STRIDE .... takkan benda macam nih tabley nak buat kot.... hahaha... jangan buat malu aaa... hahaha

TERBAEK.... hahahaha .....

6 comments:

  1. stride. hahaha. laman web pun xcanggih.

    ReplyDelete
  2. Hehe... gua nak ikat mata kail pun tak berapa betul lagi bhai... wakaka

    ReplyDelete
  3. Betul ker ni C++? Bukan apa Yahudi laknat ni selalu nak burukkan Palestine sebab kalau ikut gambar tu mereka kata jenayah yg dilakukan Palestine 'menyamarkan' kenderaan awam bagi tujuan tentera. Patutnya kena ada video juga tunjukkan benda tu betul-betul boleh berfungsi

    ReplyDelete
  4. Err.. kalau buat sendiri tak dapat ler komisyen!

    ReplyDelete
  5. Orang malaysia dah buat Bhai.. tapi untuk seludup Diesel :)

    ReplyDelete
  6. Lepas ni bolehlan yahudi bom kenderan awam kononya kenderaan yg dah diubahsuai..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja