Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 August 2013

Jom Pakat Beli Benda Nih

Bhai/DeeDee sekalian...

Jom la pakat beli benda nih.... terbaek...  support NIJ Level IIIA tue.. setakat peluru pistol .38 ker.. .22 ker... 9mm ker...boleh belaka ditahan... tapi bukan peluru .44 atau 7.62mm ... hahaha... yang itu rasanyer boleh tembus kalu close range... hehehe..

So... Aper lagi... jom pakat beli benda nih.... Hahaha.. at least boleh la selamat skit.... hahaha ... untung la saper yang berniaga benda macam nih.... Hahaha... gua pon nak cari supply lar... nak try jual kat Mudah.My ... hahahaha .... mesti laku punyer.... hahaha

Engarde Malaysia
Tapi itu kalu kena tembak tang body lar... kalu kena tang kapla ka... memang kiok terkojol sat tue jugak... takder tunggu-tunggu punya.... hahahaha.... kojol tetap kojol.... ataupun boleh guna cara kat bawah nih... belajar ilmu kebal... hahaha



Dan jangan pulak lupa untuk bawak senjata nih dalam poket selalu.... jangan guna guli... cari ball bearing jenama SKF sebagai peluru dier... hahaha


7 comments:

  1. Lawak lar guru ilmu hitam tu hahaha ajak beramal dengan ilmu hitam plak hahahaha.. :)

    ReplyDelete
  2. ilmu hitam ilmu putih kalau Allah izinkan maka jadilah bergumbiralah si pengamalnya bat dun foget balasan dari Allah sedia menanti sesiapa saja

    ReplyDelete
  3. kah kah kah kah kahah!!
    bab lastik tu yg aku tak tahan.
    memilih peluru, siap brand skf.

    ReplyDelete
  4. Bhai/DeeDee Anonymous...
    Hahaha.... tue la pasai... hahaha

    Bhai/DeeDee Anonymous...
    Relaks la Bhai/DeeDee ... mamat tue sengaja jer memainkan orang telesales tue... hahaha

    Bhai LL...
    Aper kelas ball bearing brand cap din ayam.... hahaha... lebih baik guna SKF... hahaha

    ReplyDelete
  5. masih lagi rendah kalau dubandingkan dengan negara lain.... hahahahahahahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  6. masih lagi rendah kalau nak dibandingkan negara lain < pernah dengar x ayat ni??... hahahahahaha

    ReplyDelete
  7. pundi..lawok lu tau x..apesal la gua x terpikir nk buat lawak ilmu kebal ni..padahal byk je dpt call insuran..stat arini,gua nk amalkan ilmu kebal lawan insuran..kahkahkah..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja