Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 August 2013

Mana Satu Nak Main Dulu Raya Nih

Bhai/DeeDee sekalian...

Artikel nih aderlah artikel sengal dari gua... sajer jer buat layan kapla yang boring... maleh aaa nak tulis pasai politik dekat nak raya nih... sebab nampaknyer dua-dua puak samer bangang.... hahaha.... nak citer pasai tembak-menembak main pistol... maleh aaa... dah boring aaa main pistol kat Kelab Menembak... hahaha

Jadi.... mana satu nak main dulu raya nih.... aaaa..... gua tengah keliru nih... nak main mana satu raya nih... semua permainan retro yang budak zaman sekarang maybe tak pernah tau keujudannya.... hahahaha ...

Nak main yang ini ka???
Atau ...

Nak main yang ini ka???
Atau...

Main yang ini jer.... jimat... pakai kertas suratkhabar jer... atau pon guna buah cenerai/chenderai...

Nak main yang ini ka???
Atau...

Nak main yang ini ker????
Atau..... guna senapang/pistol buah senduduk/terung rembang cam kat bawah nih... hahaha


5 comments:

  1. Siul lu Bhai...
    Teringat gua masa zaman kecik kecik dulu...bessttt

    ReplyDelete
  2. Bhai C++! supply gua thunderflash dalam 30 batang! hahaha

    ReplyDelete
  3. Meriam buluh atau meriam katak tu musti..

    hari biasa buat mercun sendiri.. pakai belerang mancis letak kat lidi basikal :) pastu ketuk.. huhu

    pinsol dan sennapang disemua gambar tu kitaorang main hari biasa

    ReplyDelete
  4. nelayanbimbang.blogspot.comAugust 4, 2013 at 9:01 AM

    Kah.kah.kah..bhai sume yg ko tunjuk tu aku dh pegang main mmg nostalgia sgt time ngan mmber2 kg kt tg malim..tp sume dh outdated lh bhai..yg trbaru punye skrg nie pkai Glock,Browning ngan etc..pehtu peluru pun dh tk pkai kabaid,berembang or getah..skrg peluru nye kod name point..cth .22,.32,.44...cume bom tangan jea blum mula lg...meriah btul kn puasa thun nie..dlu pling bangang pun putus jari jea bhai..tp yg skrg nie lg best..jalan terus...bergemelapan puasa thun nih..keh.keh.keh..

    ReplyDelete
  5. and the memory remains........

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja