Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

15 February 2014

ASTRO Menganjingkan BN?

Bhai/DeeDee semua...

Semua orang tahu yang warna kuning sinonim dengan Gerakan BERSIH 1.0, 2.0 dan 3.0 .... Sampaikan Jamal Sekincan pon nak rembat guna warna kuning untuk program BERSIH 4.0 dier... Hahaha...

Dan kita cukup tahun Kerajaan BN cukup takut dengan warna kuning sampaikan ader terdapat beberapa insiden serbuan dan rampasan baju kuning di seluruh Malaysia... Hahaha

Maknanya... Warna kuning aderlah warna ketakutan... faktor ketakutan..... FEAR.... Hahaha... dan kerana itulah ASTRO menggunakan warna kuning dalam program FEAR FACTOR..... Hahaha... Sebab lagipon pemilik lesen program FEAR FACTOR yang asal dari USA tue pon tau yang warna kuning aderlah warna ketakutan... Hahaha


Hahahaha... Aderkah ASTRO pon menganjingkan BN? Terbaeklah....

8 comments:

  1. xde poltik la..memang warna tema FF kuning.....

    ReplyDelete
  2. Bhai Raincity V2 dan Ahmad ...

    Relaks... gua sajer jer memain isu nih.... Hahaha... Gua pon tau warna Digi pon kuning... belum lagi VW Beetle .... Hahaha.... ini gimik jer.... hahaha... cuba baca aper yang disebalik citer gua nih....

    ReplyDelete
  3. ada ahli politik fobia warna kuning, ada jugak takut warna hijau... takut pd warna, tak tak pd Allah.

    ReplyDelete
  4. haha lawak jugak bhai C++.. kalu gitu secara logiknye gua assume suma sultan2 dari dulu pon dah menganjingkan BN haha.. almaklum la kuning kan warna di raja..

    ReplyDelete
  5. Salam
    Khabarnya..Syed Mokhtar akan membuka sebuah lagi stesen tv swasta yg baru..btl atau tidak ...ntahlah

    ReplyDelete
  6. Komen seorg rakan staff astro...
    Aku sebenaqnya dah nyampah dgn
    asetero ni dok penaya staff . Tetiap thn masa appraisal depa dok cari 'lembu korban' saja. 10 percent dr setiap dept musti dpt BE, walau pun hg mai keja n buat keja kena jugak. Tak gila ka sistem hamlau ni ! Dok cari jugak la kot kot ada stesen tv lain. Mitv dah lama bungkuih dah.

    Maaf bhai...dua kali komen

    ReplyDelete
  7. kuning telo' ayam sedap juga rasanya . apa jenis manusia dengan warna pun takut

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja