Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 February 2014

Malaysia Darul Samseng

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha.... gua dinasihatkan supaya berhenti menulis blog....  macam-macam ugutan dan kekacauan yang gua dapat.... tapi ntahla... stakat nih gua blum berminat nak berhenti menulis.... Hahahaha....  terutama skali biler dapat tau macam-macam jenis kesamsengan yang berlaku di Malaysia nih... sampaikan gua gelarkan Malaysia nih sebagai Malaysia Darul Samseng...

Hahaha...... pertama skali gua nak cuit dan usik kali nih aderlah sikap kesamsengan Melayu Hutan yang kononnya peminat tegar bolasepak Malaysia.... Hahaha.... daripada peminat, pemain, pegawai sukan sampailah kepada kapla pasukan bolasepak... samer jer samseng jenis hutan punya.... Hahahaha.... kalu dah kapla besar pasukan bolasepak pon boleh tunjal kapla FAM... aper nak jadi.... Dewa Bola pon takut kecut nak tegur.... Hahahaha .......... Boleh plak bergaduh sampai perlawanan bola boleh kensel... Aper daaa.....

Itu satue la....

Nih satu lagi samseng kampung dusun ..... jenis gempak tak hinggat konon anti Cina berbagai.... siap kalu boleh nak parang dan bunuh semua orang Cina yang ader kat Malaysia..... tapi... dalam kes PRK Kajang... nampaknyer melutut samseng-samseng taik kucing nih nak bekap calon yang akan dikemukakan oleh MCA....

Dah tentunya MCA akan carik calon dari kalangan orang Cina..... takkan la MCA nak lantik Fadhilah Kamsah sebagai calon PRK Kajang.... tak logik aaaa..... masalahnyer.... ramai dikalangan pemimpin MCA terlibat dalam pelbagai "masalah" .... dari kongsi gelap, pelacuran, dadah, rasuah malah ader yang terlibat dengan kes "menyenyapkan" orang... Bukan D7 dan Cawangan Khas takder bukti dan fakta... tapi tindakan tabley nak amik pasai ader bekap yang kuat.....

Hahaha... lu bayangkan la.... pada hari penamaan calon PRK Kajang nanti... dimana calon MCA akan diiringi dan disokong macam nak giler dari PERKASA, JATI, PEKIDA, ISMA dan UMNO..... hahahaha.... lawak siot.... Bayangkan la Arman Azha siap akan dokong dan julang calon Cina dari MCA..... hahaha... memang lawak ,,,,,

Tapi itu sumer tak best aaa..... yang lagi best biler Geng Sorban dok buat ugutan ala samseng.... Pergh... terbaek la tarbiah diorang nih..... sungguh terbaek.... langsung tak semak fakta terus tembak rambang.... hahahaha.... Siap nak boikot tue... malah bekas ketua Geng Sorban yang tak perform dulu pon dok kepoh citer sana sini... konon dier la terbaek... Hahaha...

Itu takper lagi... belum cukup samseng aaa.... yang lagi samseng biler ader anak hantu Geng Sorban dok nak ajar orang lain yang dah memang perform macam mana nak buat kerja..... walhal anak hantu nih yang men"spoil"kan benyak benda yang orang lain dah buat susah-susah dulu....  sebab aper gua kata ini lagi samseng.... sebab semua tindakan anak hantu walaupon bangang macam mana pon tetap akan dibekap oleh machai geng Sorban yang wala' tak hinggat tue....  Hahaha.... malah kalo diarahkan belasah orang pon takder hal pada diorang nih..... pasai "maqam" diorang nih tinggi.... dan kompom ahli syurga... Hahahaha....

Sebijik sebuntat macam UMNO..... hahahaha

4 comments:

  1. Samseng taik kucing..jenih samseng dlm citer musang berjanggut..

    ReplyDelete
  2. banyak pelindung apa lagi yang nak dibendung. memang banyak pun bala yang Allah kenakan kepada bumi ini. banyak persepsi tapi realiti.hanya yang mengerti

    ReplyDelete
  3. Samseng yang berani sebab ada BG keliling pinggang bhai

    ReplyDelete
  4. gua kalau geng umno ni samseng gua x heran sbb dorang berpaksikan monyet2 kat hutan tapi ni geng serban tinggi ni, sembang bab hukum hakam, halal haram siang mlm non stop. Setiap ayat yg di luahkan dri mulut dorang bersulam hadis dan Al Quran tapi segalanya hanya utk org bawah2, org luar tidak utk yg 'faqeh'. Dorang seme belasah...pukul, ugut, mungkir janji, fitnah bla bla bla...x semua tapi yg jenis ni la yg memburukkan imej Islam.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja