Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

13 February 2014

Terbukti Pengecut Tiada Telur

Bhai/DeeDee semua...

Ader NGOK (betul gua memang sengaja tulis NGOK dan bukannya NGO) buat demo sampaikan 2 ekor ayam jadi bangkai disembelih bukan kerana Allah Taala.. Konon nak bagi gempak dan ugut kepada Teressa Kok... Siap bagi upah RM500 dan lepas tue naik jadi RM1200 konon hadiah kepada sesiapa yang dapat tampar Teressa Kok..

Konon nak nampak hebat la... Pejuang Melayu la konon... Pejuang Raja la konon... Pelindung Sultan la konon... Pejuang Islam la katanyer walaupun buat sembelihan ayam bukan kerana Allah Taala... 


Tapi akhirnya terbukti bacul... NGOK nih akhirnya sah pengecut tiada telur... NGOK nih dan semua yang sokonh diorang nih pon samer pengecut... Hahahaha... Baru kena ugut nak saman dan dikenakan siasatan dibawah Akta Hasutan dan siasatan jenayah ... Terus jadi kecut telur...

Macam mana nak jadi pejuang nih...  Hahaha... Buat malu jer... Persatuan Pengguna Islam Malaysia pon awal lagi dah "cha alif but" hahaha... Terus keluar statement kononnyer diorang tak terlibat.. Nih plak... Penganjur plak tukar statement... Hahahaha..


Lawak siot... Hahaha... Kepada para Machai yang dok sokong NGOK nih... gua cuma dapat kata ... kesian... pejuang yang lu orang sokong tue sebenarnya takder telur... Hahaha... No balls... Hahahaha

Buat malu jer wei... Hahahaha

Buat malu para Sultan dan Raja-Raja Melayu jer la lu orang nih...  Dapat pejuang pon jenis "pejuang taik kucing".... Hahahaha... Ini jenis aaa ... Kalu diantar berjihad di Bosnia dulu ... Rasanyer mau terkencing dan tercirit dalam seluar biler dengar bunyi letupan bom 20 click dari lokasi dier... Hahahaha

Jenis pejuang nih... Kalu antar ke Palestine sekarang nih... Berjuang... Mau mati dulu terkejut dengar bunyi peluru ... Itupon kalu diorang tak lari membelotkan diri ke Israel la... Hahaha

Malu siot.... Hahahaha


4 comments:

  1. Salam C++

    Ibu Yong bagi penampor kalau Yong mencarut. Sebab kedua ibu-bapa, Yong tak peronah dengor demer mencarut. Tapi bila baca stetmen demer yang mengaku Islam tapi buat perangai camni, rasa nak mencarut pun ada. Tapi buatpe kita berdosa sebab malu tengok perangai kaum yang mengaku Islam ni. Malu pada bangsa bukan Islam dan malu pada anak cucu.

    ReplyDelete
  2. bese la bro...yg jenis sembang lebat ni, bkn ada apa2 pun. Klau pemimpin dorang bagi dedak ayam pun dorang dah puas ati...bab berani?...ofer bagi penampor kat perempuan pun dah jelas dayus. hahaha...klau betul buat plak, berkali-kali dayus....

    ReplyDelete
  3. Macam nyah la pulak...main tampar tampar sayang...hahaha

    ReplyDelete
  4. ini la padahnya buat kerja tak mau pakai akai
    limau purut 3 serangkai buta perut kurang akai

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja