Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

24 February 2014

Tolong Guna Duit Sendiri Aaaa...

Bhai/DeeDee semua...

Tolong aaa... Tolong nasihatkan orang tue.... Saman fitnah tue dikenakan kepada dia... Atas kapasiti peribadi dier... Jadi segala urusan yang berkaitan dengannya kena la dilakukan dengan menggunakan duit sendiri aaa... Upah la mana-mana peguam aaaa...

Jangan salahgunakan duit parti atau peguam parti untuk kepentingan diri sendiri... Itu salahguna kuasa tue... Kalo itu hari boleh kutuk Jamil Khir Baharom... Aper salahnyer lu plak kena kutuk pasai gunakan jentera parti untuk bekap masalah diri lu...

Aper daaa.... Ini contoh tabley nak diikut.... Hampeh...

https://m.facebook.com/DPPMalaysia/posts/833600393323831

P/S: Sedikit tambahan terbaru.... ader ka patut ader puak suruh yang menyaman tue tarik balik saman tersebut...... aper daaa... patut sebelum usaha saman nih berlaku... yang disaman patut membuat permohonan maaf secara terbuka ataupun tertutup........ Ini tidak ..... ego....... kan sudah kena....

3 comments:

  1. Lelong no plat...

    Cobol

    ReplyDelete
  2. Memang elok pun kena saman. Ego tak bertempat. Minta maaf awal2 hari tu tak kena bayar 1 sen pun. Cmna kita nk respect org mcm ni

    Farid

    ReplyDelete
  3. Geng UG ada, boleh sapot kaan......

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja