Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

06 February 2014

Yeah... Sudah Mula

Bhai/DeeDee semua...

PRK Kajang memang akan jadi PRK yang paling utama di Malaysia..... Sebab itu semua tumpuan media tempatan dan luar negara terarah ke sini.... Hahaha.... Ini bukan main-main punya PRK.... Hahahaha... Bak kata orang.... "the mother of all buy-election" ..... betul... gua bukan salah tulis tentang "buy-election" tue... bukan gua silap.... PRK Kajang bukan By-Election tetapi Buy-Election....

Plan dan kempen UMNO/BN gua takmo nak komen mender.... sebab strategi diorang seperti biasa... macam yang sudah-sudah.... stendet....

Tapi...

Yang gua nak komen sikit aderlah..... Laluan Anwar Ibrahim (atau sesapa saja dari PKR) untuk PRK Kajang memang sesak.... memang bahaya.... memang bermasalah.... Yang best tue... ianya bukan di gamjatkan oleh UMNO/BN .... tetapi... ianya di gamjatkan dari kalangan "rakan-rakan" sendiri.....

Orang kata "not a suitable time for such a comment" ..... satu persatu komen dan statement keluar dari mulut "rakan-rakan" semacam ader usaha nak menggagalkan kemenangan mutlak di PRK Kajang..... punya la banyak masa lain.... masa ini jugak lah nak bagi komen macam haramjadah.... Hahahaha.... komen kangkung.... hahahaha

Nampak macam ader persepakatan daripada "antu-antu" UMNO/BN yang ramai dok dalam PR secara bersepadu untuk bagi peluang untuk kalah di PRK Kajang tue tinggi.... Aper daaa.... yang lagi lawak tue kebanyakannya datang dari kumpulan ulat daun.... hahaha .... aper nak jadi aaaa....

Gua cukup rasa pelik.... apersal benda camnie boleh berlaku... takkan la sengaja nak bagi peluru kepada musuh supaya tembak kawan sendiri.... giler aper nih aaa..... macam statement mamat Elysion tue la..... nampak cam pelik.... takkan tak paham strategi perang kot.... aper daaa...


2 comments:

  1. Bhai C++

    Gua pernah kuar stetmen, PRK Kajang berjaya mendedahkan lawan dan kawan. hahaha

    ReplyDelete
  2. kawan makan kawan. kawan ragas kawan .kawan tembak kawan .oh kawan lawan tetap lawan

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja