Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

01 February 2014

Spoiler Dari Geng Sorban

Bhai/DeeDee semua...

Disaat sepatutnya semua pihak berganding tangan berlapang dada dan bersedia untuk bekerjasama... Tetiba jer terdengar sana sini spoiler dari geng sorban... Aiyo... Aper nak jadi aaa

Gua memang tertunggu-tunggu jer spoiler dari ketua geng sorban... Dan seperti dijangkakan... Semalam ader satu spoiler yang keluar dari ketua puak sorban... Hahaha .... lawak seram la siot...

Aper nak jadi aaa... Patut la pon meloncat para machai berlebel ketua peringkat bawahan geng sorban melalut dan mengugut.... Walaupun peringkat tertinggi dok takder hal pasai isu Sate Kajang..  rupanyer ini asbab dari semacam greenlight dari ketua geng sorban... Malah yang dah jadi ketua seponggal (la nih dah jadi bokas) pon dok sama taji... walhal masa dier seponggal jadi ketua dulu tak nampak pon hasil yang boleh dibanggakan... Hahaha

Aper nak jadi aaaa.. Hampeh aaaa...

Ker ader nak keluar watikah spesel kot nanti... Hahaha.. Kalu keluar memang la spoiler bosar godang.. Hahaha... Gua memang tak terkojot kalu ader watikah magik macam kat Kota Damansara itu hari... Hahahaha

Dan lagi satu... Dari aper yang gua dengar la dari bekaa bos gua... Kalu la PRK Kajang nih jadi one to one antara PKR dan UMNO (bukannya MCA) ... Kemungkinan kalo calun PKR itu aderlah Anwar Ibrahim... geng sorban peringkat machai akan ramai-ramai sabo undi.. Dan akan terbalik kot mengundi calon UMNO...


Jadi... Kalo BN nak menang PRK Kajang dengan bergaya dan dengan majoriti besar... Senang jer... BN kena letak calon dari UMNO dan calon tersebut mestilah educated, well known dan pengetahuan agama memang tinggi.... 

Kalo UMNO boleh dan berani mendapatkan khidmat Fadhilah Kamsah sebagai calon PRK Kajang.... Mesti Anwar Ibrahim akan terbongkang kalah dengan bergaya.... Hahaha... Geng sorban pasti akan ramai-ramai mengundi Fadhilah Kamsah berbanding Anwar Ibrahim...

So... Amacam.. Ada bran??? Hahaha

10 comments:

  1. Geng sorban nak wat ape pun hak diaorg ler..ketua diaorg bkn anwar pun... ckplah sekadar dap jd pak turut pkr..

    ReplyDelete
  2. Bhai,

    Kalau macai sorban ni nak buat kerja sabo itu masaalah dalaman PAS yang perlu ditangani oleh chief-chief PAS peringkat terutama chief sorban paling besou yang dok Rusila tu.

    Aku pun sedih dengan perangai puok sorban ni terutama golongan muda. Dah sama naik dengan macai UMNO yang soal khatam kitab meragukan berbanding dengan macai sorban.

    Idea letak Fadhilah Kamsah sebonarnya satu idea yang baik dan sangat-sangat tektikal. Lebih tektikal dari idea MCA nak letak Lee Chong Wei. Aku pun setuju dengan bhai, Anwar boleh terbongkang. Tetapi calon BN untuk kerusi Kajang ni adalaah hak mutlak anak jantan, ayam UMNO
    terg3edebe sekali iaitu NOH OMAR!...

    Bhai...tolong check dengan Agensi apa dah jadi dengan Noh Omar. Mana tau dah kena serangan penyakit bisu dan kecut telor tiba-tiba....serangan bertali arus cam ni bahaya wooo,bhai

    ReplyDelete
  3. yang berilmu pengetahuan agama, berani dan assobiyah adalah mufti negeri antah-berantah...calon feberet menewaskan anwar tanpa kelucahan melampau...hanya fatwa bughah aja...

    ReplyDelete
  4. @cukai@kemaman...ABU Jangan lupa!

    ReplyDelete
  5. Salam C++

    Baca pandangan dan penyelidikan Yong kat blog tentang salah satu ahli geng sorban.. Bagi yang tak tahu blog Yong, ini dialah: http://yongsukakuning.blogspot.com

    Sumimasen C++, Yong tulis URL blog, in case ada yang taktau.

    ReplyDelete
  6. Uik? sama je macam skrip gua kat sini http://thecybersniper.blogspot.com/2014/01/ibu-kepada-segala-kemelut-yang-sedang.html

    Bhai C++! lu dah fren FB dgn gua atau belum? susah la nak stori mori.

    ReplyDelete
  7. KOAA - Kick Out Azmin Ali

    ReplyDelete
  8. Bau minyak atar murah memang peningkan kepala.isham rais @ tukar tiub guna istilah parti kuda

    ReplyDelete
  9. Ala bhai, lu xyah risau, anuwar kompom mng punya. Apa pasai? Pasai 52% piggy kajang xkn undi BN letak kayu pn bleh mng.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja