Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

25 February 2014

PRK Kajang : Internal Sabotaj

Bhai/DeeDee semua...

Gua takmo nak stori lebih-lebih.. Cukup sekadar nak kasitau lu orang yang gua sedang pantau satu "grand design" berstatus Internal Sabotaj yang khabarnya akan berlaku pada PRK Kajang nanti...

Sama ader perkara ini akan terjadi atau tidak... gua takmo stori awal.. sebab gua nak tau siapa dalangnya dan macam mana diorang punya agenda... Siapa yang kena dan parti mana yang buat kerja gila nih nanti gua citerkan...

Aper-aper pon kalo semua maklumat sudah clear.. Last day sebelum ngundi gua akan kasi pecah lobang... Harap-harap ikan akan makan umpan dan kail.... Hahaha

5 comments:

  1. lebih kurang macam ni orang kafir terang n nyata yang paling bahaya munafik

    ReplyDelete
  2. gua tengah pantau gak nih...hahaha...dan tengah pantau sorang MP PR. Nak kena kompem betul2 adakah dia yg sebenar-benarnya. Kalau betul, gua cuba bagi sama lu bro...hahaha

    ReplyDelete
  3. aiyaa bos.. kasi la clue skit. ada juga terpikir psl benda yg sama. kalo betoi bole pre emptive strike.

    ReplyDelete
  4. Internal sabotage? PRU13 dah buat, nak korek kat mana lagi? hahaha

    ReplyDelete
  5. Bhai...

    Tak perasan ke..tengah tengah hangat PRK Kajang ..tetiba aje Ayoh Chik kena slap 2 juta..ha ha ha..

    Ha ha ha..hebak..hebak...puok BeEng nih..ha ha ha..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja