Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 February 2014

Mewahlah Orang Kajang

Bhai/DeeDee semua...

Mewahlah orang Kajang lepas nih.... kepada peminat satay Kajang... jangan malu-malu dan segan untuk berkunjung ke mana-mana gerai/kedai/restoren Satay Kajang.... mana la tau... ader peluang makan satay free.... Hahahaha...


Terbaek la... Lepas nih ader chan la orang Kajang akan dapat mesin basuh baru... mesin jahit baru... barang elektrik.... dan pelbagai goodies lagi yang akan diangkut berlori-lori macam masa PRK DUN Ijok dulu.... Hahahaha.... Jangan tak amik.... durian runtuh tue...

Kalo ader homestay ker motel ker... jangan lupa promo... sure mesti akan fully booking lar.... Bagi peniaga-peniaga yang jenis mobile tue... bawak jer barang niaga lu orang ker sini... mesti untung punya... masa ceramah tak kira la belah mana pon... bukak jer gerai lu orang... mesti bagoosh sales punya...

Kepada yang meniaga aiskrim tue... jangan lupa bawak motor roda tiga lu orang berkampung di Kajang mulai 10 Mac sampai 23 Mac nih.... mesti balik modal lar gua cakap lu... Kepada yang meniaga top-up handphone.... jangan lupa stockkan banyak-banyak topup.... sebab mesti selalu sold out lar...

Kepada yang nak bukak booth jual broadband tue... jangan lupa bukak booth lu orang di Kajang..... mesti boleh sold punya la.... Hahahaha... Kalo bab makan aaaa.... tiga benda paling laku.... air minuman, kacang kuda dan jagung manis.... mesti laku la wei... Hahaha.... Keropok lekor pon boleh sold-out kalu kena gaya.... Hahahaha

Errr... ader ker sesapa nak jemput gua datang lepak ka Kajang nih sempena pesta PRK Kajang nih?? Offer la.... Hahaha.... Penjara Kajang punya offer kat gua ...awal-awal gua dah tolak.... hahahaha

5 comments:

  1. Meh dtg..aku blanja kau nasi daun pisang dgn teh masala.nak tido umh aku pun blh.aku dok dgn kucing shj..ha ha ha

    ReplyDelete
  2. Sapu jgn tak sapu. Bukan senang nak dpt benda2 dan janji2 free dari kerajaan BN penipu ni. PRK sahaja rakyat dilimahkan project bukan2 kalau tidak rakyat yg dibahamnya....

    ReplyDelete
  3. sila ambil satu ada kat masjid ukm... utusan... haha.. barang free da datang...

    ReplyDelete
  4. ada harapan org Kajang beli gula dan tepung seringgit sekilo

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum,

    Maaf, i nak tumpang beritahu & perlu beritahu penting bagi kita semua umat islam di negara ini.

    Tolong klik & baca di sini->Melayu Adik Beradik Yahudi

    Klik dan baca di sini cara kita mampu keluar dari penghambaan dunia moden ini: Cinta Lanang Gabrul The Final Conclusion.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja