Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 September 2013

Ingatkan Dah Tumpor ...

Bhai/DeeDee sekalian...

Artikel nih pendek jer,.... gua cuma nak mention statement nih.... hahaha.... tentang sekor DEWA nih ....

"Ingatkan dah tumpor.... rupanyer masih berselirat lagi wayar nyambung nyawa... Patut dah tumpor lama dah... takat sambung life support machine tue tak payah la lamer-lamer.... nyusahkan orang lain jer"

Ader paham ka??

8 comments:

  1. kah kah kah kah!!!!

    pandei miker bertumpor tumpor ye?

    ReplyDelete
  2. Moga sempat lagi bertaubat..

    ReplyDelete
  3. nampak macam tajam tapi dah tumpoi masih lagi mahu digunakan tu yang duk keluar bunyi macam macam.orang gelak aja tengok gelagat dia masih tak sedar kediri lagi tu

    ReplyDelete
  4. ajalnya belum sampai..moga dipermudahkan..

    aymy8888

    ReplyDelete
  5. Bhai C++,

    Moga kesakitan yg dialami menjadi kifarah dosa-dosanya kerana azab di akhirat amat pedih berbanding azab didunia.

    Busuk-busuk dewa dan pemimpin kita doakan agar mereka juga mendapat pengampunan Allah swt.

    MerakLangit

    ReplyDelete
  6. moga sempat berpikir dan berbuat yang lebih baik, baca artikel di web blog saya www.goocap.com

    ReplyDelete
  7. moga sempat berpikir dan berbuat yang lebih baik, baca artikel di web blog saya www.goocap.com

    ReplyDelete
  8. Harap harap si Seltan tua tu dan le bangkit jap & minta tulis wasiatkan kat aku barang RM sejuta 2! love u...haha

    pastu dia dan pesan kat anak dia punggah semua harta benda dia d dalam & luar negara tu nak tolong orang susah seluruh Perak dapat merasa BR1M sorang RM3k/tahun dari istana kayangan...pastu dia nak gol, dia punya pasal lah... amin

    hehe

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja