Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

11 September 2013

Jamil Khir ... Jamil Khir...

Bhai/DeeDee sekalian...

Cuba la lu orang nasihat skit si Jamil Khir Baharom nih.... Aper nak jadi aaa dengan dier... memang dah sah dier cuba menyekat isu qazaf sampai bawak lawan isu qazaf tue kat Mahkamah.... la nih nak saman orang lain pasai "kononnya" dok main citer tue...\

Kalu Jamil Khir Baharom tak halang dan lawan isu qazaf Anwar Ibrahim itu hari... sure Mahkamah Syariah akan jalankan perbicaraan qazaf tue.... Abis tue ... bukan ker duit zakat yang digunakan oleh Jamil Khir Baharom sebagai usaha nak halang perbicaraan qazaf tue tempohari.... aper daaa...

Satu Malaysia memang tau yang Jamil Khir Baharom memang cuba nak halang isu qazaf tue....

Skrang nih Jamil Khir Baharom gunakan plak Mahkamah Sivil sebagai usaha nak menyaman Shamsul Iskandar..... Hahaha... awat... sudah tarak percaya sama Mahkamah Syariah ker.... kata Menteri yang jaga institusi agama.... Poodah lar wei....

Ini macam punya orang memang memalukan institusi agama..... chit poodah...

Aper nak jadi la ngan Jamil Khir Baharom nih.... errr.. nak tanya aaa.... pakai duit mana plak kali nih untuk urusan saman di Mahkamah Sivil.... duit Baitulmal ker.... hahahaha

Jamil Khir.... Jamil Khir..... lu nih ader blaja agama Islam ker idak nih???

5 comments:

  1. makin belajo makin sesat... ilmu itu akan jadi fitnah kpdnya di hari pengadilan kelak...

    ReplyDelete
  2. BUKAN SEMUA YANG GI SEKOLAH AGAMA TUE PANDAI. Cer tengok masa2 kita belajo kat sekolah biasa dulu. Bukan semua kat dalam class tu pandai. Ade yang dungu betul, tapi berjaya jugalah sekarang. Dia berusaha dengan bersungguh2 lepas belajo. Tapi bukan usaha dengan cara kuat membodek atau memutar belit manusia lain...

    ReplyDelete
  3. BUKAN SEMUA YANG GI SEKOLAH AGAMA TUE PANDAI BUKAN belambak SEMUA YANG GI SEKOLAH biasa TUE PANDAI

    banyak jadi macai dunya
    bukan semua yang baca Quran itu ikut apa yang diperintahkan oleh Allah
    manusia oh manusia
    ada juga manusia yang percaya asal kejadiannya dari berok monyet kera


    ReplyDelete
  4. di malaysia SAHAJA jika lu jujur,ikhlas,tarak rasuah & zina,tarak tunggang arak ,tarak salahgunakuasa,tarak putarbelit & seleweng khazanah negara lu tarak 'board' la nak join kelab gomen dari atas sampai bawah ! ABU jangan lupa !

    ReplyDelete
  5. Yg umno punya siot..khianat belasah duit rkyat

    Yg PAS punya cilanat..khianat & fitnah kominis pil kuda sengaja mnghancurkan kprcayaan & harapan ummat

    Yg gua lagi pelik..
    Nik Aziz pulak sokong Hadi agar kekal jd Presiden & jgn dicabar!???

    Nik Aziz hatta rkyat BIASA pon tentu arif bhw..punca ikan busuk adalah drp KEPALA!!! & & &
    khianat/fitnah adalah warisan iblis

    hello..ulamak apa ke benda nih???

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja