Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

13 September 2013

Inikah Pejuang Kemerdekaan Malaysia? Hahaha

Bhai/DeeDee sekalian...

Kerajaan Malaysia memang suka buat lawak membodohkan rakyat Malaysia.... Yang kat bawah nih plak boleh dikatakan sebagai pejuang kemerdekaan Malaysia.... dan dapat pingat.... Hahahaha......

Gua tak tau la aper punya bodoh lar.... tak tau nak kata apa.... Patut pon ahli UMNO dok kata Najib Razak sewel..... patut la pon... sewel sesewelnyer.... hahaha


Manakala yang dibawah nih kekal diperkatakan dalam sejarah Malaysia sebagai pengkhianat dan pemberontak... betul-betul la sewel sejarah Malaysia... biler dapat pakar sejarah sesewel Ramlah Adam dan Zainal Kling..... hahaha... tue yang jadi sewel Malaysia tue....






6 comments:

  1. Salam C++

    patutle suka sangat dengan Yahudi...Rupernya Malaysia ini terhutang nyawa dengan Yahudi...Wakaka

    Jeremiah = nama Hebrew = Yahudi (Takde kena mengena dengan nabi Khidir)

    ReplyDelete
  2. kominis jepun portugis belanda britis semua penjajah tak perlu nak selindung lagi yang tak kerjasama dengan depa dikatakan pengganas itu saja modai penjajah.lepas kominis lari britis duk jajah kita pula lepas britis pergi ada yang terjajah minda pula oleh dakyah britis

    ReplyDelete
  3. Baru la nampak dan jelas siapa UMNO ni.. dan betul la kita tidak dijajah..

    Negara Malaysia ni warisan British kepada UMNO.. Patut la merdeka ops bukan berdeka la tapi diwariskan tanpa pertumpahan darah.. (yerla geng ma mana leh bunuh2) hanya dengan rundingan dan kena memenuhi syarat british.. Sekarang kita tahu tentera British dulu mempertahankan tanah melayu

    Rakyat yang mahu membebaskan Tanah Melayu dari ketuanan British dulu adalah penderhaka.. bukan hero kita..

    Kalau ikut sejarah tanah Melayu Alahyarham Tunku pun adalah pegawai British dulu, DO kalau tak silap..

    ReplyDelete
  4. nama kt tugu negara.. Lagi lawak king kong..
    Sempena memperingati pahlawan negara melawan penjajah... Yg melayu umeno dok ratib bertahun2!!
    Rupanya nak bagi peringatan nama penjajah yg dah mampos!
    Bullshit melayu umeno ditipo!!

    ReplyDelete
  5. Lawak sempena Hari kemerdekaan dan Hari Malaysia.....

    ReplyDelete
  6. muka Mat Indera dalam gambar kat atas tu macam muka Lee Jung Jae sikit, hehe

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja