Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 September 2013

Hari Pertama Pencen

Bhai/DeeDee sekalian...

Semalam (1 September 2013) bermakna telah sempurnalah perkhidmatan gua didalam Agensi... Dan setelah lama berkhidmat .... sejak awal 90'an lagi... maka kini gua sudah free dari perkhidmatan.... Hari nih.... gua rasa kosong.... sebab dah tak perlu lagi pantau COMM .... gua dah tak perlu lagi tengok laporan itu ini.... gua dah tak perlu lagi pi HQ...

Hahahaha.... best...

Tapi... pekerjaan hakiki gua yang satu lagi nih ... masih kena teruskan.... hahaha... cari makan la bhai..... hahahaha

Aper-aper pon.... walaupun gua dah bersara daripada perkhidmatan dengan Agensi.... mengikut suratcara yang gua pernah tandatangan.... gua boleh dipanggil berkhidmat pada bila-bila masa sahaja... mengikut keperluan... dan gua tabley banyak songel bab tue..... Hahahahahampeh....

Hahahahassanali betul lar.... hahahaha

P/S: Sori aaa ... gua tak sempat nak balas lu orang punya komen... Hahaharussani La.....

7 comments:

  1. Ha! ha! lu sudah boleh join Mahathir yang dah lama bersara dari politik tapi masih diperlukan lagi .... mengikut keperluan!

    ReplyDelete
  2. Request fren aku bila nak thru weii? hahaha

    ReplyDelete
  3. nelayanbimbang.blogspot.comSeptember 2, 2013 at 2:06 PM

    mcm biasa lah bhai..pegi lh umrah sbb masa pun dh byk free tuh..

    ReplyDelete
  4. sesiapa yang pernah kerja dengan gomen bila dah penceng terasa medeka dari arahan tak perlu lagi bertengkar setiap kali miting setiap kali nak kena masuk utan untuk dijajah minda oleh puak haprak

    pencen la yang mana patut jangan pencen amal soleh dengan Allah tumpang duk ada usia lagi yang dizinkan.

    ReplyDelete
  5. Selamat bersara Bhai.. Hati banyak lega.. Banyakan beribadah untuk kemungkinan kesilapan kita yang lepas-lepas..

    wallahualam..

    ReplyDelete
  6. Selamat bersara...
    tapi jangan pencen tulis blog aaa
    cili kasi taruk lagi..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja