Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

23 September 2013

Pergi LANCHOW Lar

Bhai/DeeDee sekalian...

Gua bayar cukai jalan... kalu gua tak bayar cukai jalan.. gua kena saman... saper saman... PDRM atau JPJ... duit saper yang bayar gaji PDRM dan JPJ... duit rakyat... duit lu dan gua....

Golongan para dewa nih ader bayar ka cukai jalan... ader bayar ka saman... ader bayar ka cukai aper-aper pon... ader bayar ka tol berbagai.... nih lagi mau dapat laluan free atas jalan,..... pergi LANCHOW lar... (Lanchow aderlah satu nama tempat di Negara China)...

So.... sori aaa... gua cuma bagi line kat kenderaan seperti Van Mayat (Jenazah), BOMBA, AMBULAN atau JPA3.... Kepada kenderaan PDRM... gua akan bagi line ikut kesesuaian... selain daripada tue... kenderaan ader plet berwarna aper pon.... ader bodyguard berbagai.... sori aaa... takder gua nak kasi line... ikut la turutan.... jangan memandai nak potong que ...

Ader sekali tue.... kat jalan Bukit Putus Seremban nak ke Kuala Pilah.... kawasan sempit tue.... masa jalan lama aaa... tengah-tengah semua orang jem tak bergerak.... ader plak setan berkepala dewa yang nak lalu.... siap ader arahan suruh orang lain ketepi....

Giler aper nak ketepi... sebelah kanan gaung ... sebelah kiri tebing tinggi.... mana ader space... tapi haramjadah nih nak lalu jugak.... terus gua keluar tangan dan bagi jari..... pi LANCHOW la.... So dalam situasi camnie... memang gua hangin satu badan.... haramjadah punya dewa....

So... dalam kes nih... memang gua hangin.... so ini bukan kes nak menghina para dewa berbagai.... tapi gua nak para dewa nih guna la akai skit..... jangan la pasai makan tanggung berak cangkung sudah akai jadi macam taik.... bodoh...

Ader paham ka???


11 comments:

  1. antara menteri yg paling bodoh dlm kabinet najib yg bangang. Konon dpt komplain tpi yg sebenarnya dia yg perasan dia vvip. Seme nak free, belajor malas, keje malas pastu nak senang lenang....rakyat seme kena cukai. errrr...ni cite kat negara mane hah?.

    ReplyDelete
  2. bukan disemua tempat kita boleh ketepi untuk bagi laluan ada tempat tak sesuai. apa punya orang buat kenyataan biarlah berlapik jangan nak tunjuk satu puak saja ada urusan penting orang biasa pun adakalanya dalam keadaan penting juga. nak senang naik la heli apa susah sangat.
    jom cau makan cincau

    ReplyDelete
  3. aku tak tahu plak dia nie menteri perdagangan. sejak bila dia jadi menteri. najib jumpa dia dlm longkang tahi mana ye?

    ReplyDelete
  4. apa kerja yang dewa-dewa ni buat...? pergi majlis, berdiri tercegat macam patong ... nak cakap pun orang lain tuliskan ... yang kuat ampu-bodek ni pun satu hal juga ...!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. yg patut kena sound mangkuk hayun yang buat aduan tu... tugas saya jaga kepentingan rakyat... Tugas you jaga lalu lintas kereta VIP... you nk suruh org ke tepi you jerit aja lah sampai mampos! VIP tu mmg akan maki you tp you dah makan gaji so jilat je la mcm hanjing kurap... Kahkahkah!!!
    Itu la sepatutnya menteri yg bijak cakap pd pengadu...

    ReplyDelete
  6. haha..bro c++..aku ade xperienced la skali ni..tahun ni gak..aku blok jalan bila konvoi raja ala-DEWA lalu lane kanan(nak masuk tol max dr bukit bintang)
    aku xblok pon, just nak potong kreta depan aku jer sbb keta ni slow sgt. lps aku potong, aku masuk balik lane kiri. akan tetapi tetibe jer sorg polis bwk motor besar ni nmpak aku buat cmtu..zasss! terus berapi ngan aku kot! yg aku igt salah satu dia sound aku..dia anggap raja ni mcm DEWA. siap pukol2 side mirror kanan keta aku while driving his motor. perghhh. marah gile dia bro c++ hahaha. aku bajet dia suh aku brenti, tapi sekali die bwk motor slow2, sambil pukol2 side mirror and sound tepet kt muka aku hahaha. satu lagi ayat yg dia sound kt aku..mmg aku takleh lupanya.."aku escort ni bukan siapa2, tapi RAJA ko tau takk??!!

    oops. maybe aku terblock 'TUHAN' polis tu kot. HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA. peaced.

    ReplyDelete
  7. Bhai... gua pernah kena jerit dgn satu lambor pasal tak nak ke tepi. Memang sengaja gua buat derk sebab nampak no plat J di depan.

    Lepas kena jerit gua tunjuk f**k je. Gua ready je kot2 dia nak tempeleng gua ke tapi dia terus overtake je.

    Kat negeri dia bolehlah tunjuk samseng sebab majoriti rakyat dia masih bodoh lagi. But not KL and selangor... hehe

    ReplyDelete
  8. satu lagi luper nak bgtau. time aku potong keta tu..keta yg raja naik tu jauhh gilaa babiii lagiii brooo hahaha...aku agak terkilan gak la kan ada polis prangai camtu. huh.
    tu la dia.."saya yg menurut perintah, kalau disuruh langgar Tuhan, maka akan saya lakukan juga!" hahahahaha

    ReplyDelete
  9. hahaha...

    Why not ask them, just "Go to Hell" saja, bhai?


    Pilih saje mana Hell depa nak:

    Hell, California, U.S
    Hell, Michigan, U.S.
    Hell, Grand Cayman, the Cayman Islands
    Hell, Norway, a village in Stjørdal
    Hell Station, a railway station at Hell, Norway
    Hell Creek, a place in Montana notable for Cretaceous dinosaur fossils !

    haha

    ReplyDelete
  10. Tak suka jalan jam dan keta kena block, jgn duduk Malaysia, haramjadah berambus masuk hutan.. Ini tidak membebankan VVIP... bersyukurlah Malaysia masih aman...
    Kahkahkah!!!
    Bukan nasihat yg baik ke ni???

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja