Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 September 2013

Terima Kasih Kepada Semua

Bhai/DeeDee semua...

Rakyat Malaysia memang suka harga minyak mahal... Terbukti kini kita mendapat manfaat dari kenaikan harga minyak petrol nih. Terima kasih semua pengundi yang telah mengundi Barisan Nasional tempoh hari...

Gua harap lu orang berbanggalah dengan kenaikan harga minyak nih... Sebab itu hari biler ader pihak nak turunkan harga minyak petrol... Lu orang sumer takmo...

Jadi... Gua harap lu orang sumer yang mengundi BN pada PRU13 patut membuat parti jamuan besar-besaran demi menyambut kenaikan harga minyak petrol.... 

Jangan la pulak lu orang sumer mengeluh... Bukankah Najib Razak bak naikkan kadar BR1M dalam belanjawan 2014 nanti.... Hahaha.. 

Hahaha... Itu belum Amerika Syarikat serang Syria... Kalu dah... Padan muka la  gua gelakkan kat Sunni Wal Rasuah nih.... Hahahaha


Patut Najib Razak naikkan harga minyak petrol sampai RM4 seliter... Baru la betul rasionalisasi harga minyak.... Hahaha... Baru la tak payah nak bayar subsidi...

5 comments:

  1. Kalau perang nanti tak tau la naik berapa sen pulak ni sekali 20 sen perang esok mau 40 atau 50 sen..

    Takpe Pengundi BN banyak duit.. Kita yang tak berapa ni kena la plan perjalanan kita dengan bijak.. banyakan naik basikal untuk stamina la nampaknya hohoho..

    ReplyDelete
  2. kalau setakat asyik penaik harga sapa pun pandai nasib la penyokong pr banyak sabar sebab ada puak suka pilih barang naik

    ReplyDelete
  3. kalau tak suka dengan kenaikan harga minyak Ron95 dan diesel, boleh keluar dari malaysia

    ReplyDelete
  4. Kita patut 'redha' dgn PRU13

    rkyat pon dah 'redha' gumbira dgn FAKTA KUKUH pil kuda & kominis

    skrg nih patut 'redha' dgn minyak naik pulak

    pasni kena 'redha' dgn barang2 lain yg akan naik jugak

    PTPTN beras & tol2 pon elok lah naik agar sume 'redha' belaka

    jgn lupa..
    pil kuda & kominis tuu yg sgt2 bahaya wooo!

    ekleh..minyak naik & barang2 naik tak de nya bahaya sikit pon!??

    ReplyDelete
  5. insyaallah amerika x serang syria punya. dah msuk 2014 pon x serang2 lg...

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja