Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

31 December 2013

KDN Sudah Pandai Mengugut

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha.... gua nak gelak besar biler dengar ader statement dari KDN yang semacam mengugut rakyat.... Siap kata akan amik tindakan keras terhadap pihak-pihak yang berterusan memburukkan Kerajaan....


Bhai.... tak payah la nak ugut-ugut mender.... Kalu dah memang tindakan dan keputusan yang Kerajaan Malaysia buat banyak yang buruk..... takkan la boleh jadi cantek pulak.... Kalu dah buruk tetap la buruk....

Ini siap KDN nak mengugut plak.... Hahaha... sejak dapat si Samseng taik kucing tue jadi Menteri... terus KDN buat lawak nak jadi samseng gak.... Hahaha... tak payah la nak tunjuk samseng.... sebelum nak tunjuk samseng... setelkan dulu tugas hahiki lu orang sumer.... setelkan dulu urusan tapisan keselamatan yang sepatutnyer lu orang buat...

Setelkan dulu sindiket MyKAD.... setelkan dulu urusan warga asing... Jangan la pulak geng-geng KDN nih yang amik untung atas kemasukan PATI nih.... banyak sangat la "rasuah" kat dalam KDN..... kasi setel dulu rasuah dan salahguna kuasa nih.... setelkan dulu najis-najis yang bertepek kat dalam KDN tue dulu.....

Hahaha....... Tolong aaaa.... cukup la Zahid Hamidi tue sorang jer yang bangang dan samseng.... jangan la plak satu KDN jadi bangang dan samseng.....

Ader paham ka???

5 comments:

  1. Perangai dia org ni macam samseng kampung dusun-sarip dol. Cakap aje besar tetapi samseng taik kucing. Sebagai pegawai awam buat kerja masing2 tak payahlah nak menyibuk jadi pencacai kpd menteri bodoh tu.

    Rakyat semakin cerdik tetapi pemimpin umno & penyokong umno terus dgn kebodohannya.

    umno=bodoh

    ReplyDelete
  2. salam ziarah dari sahabat blogger

    ReplyDelete
  3. nama saja manusia mesti ada buruknya
    tak banyak sikit

    ReplyDelete
  4. Pegawai-pegawai yg kerja kad KDN tu kena faham yg kamu semua adalah kaki tangan kerajaan bukan ahli politik macam Mentri Samseng Tahi Ayam tu.Gaji yg kamu dapat tiap- tiap bulan tu rakyat yg bayar, bukan mentri sanseng tu.Mentri samseng tu hayat tugasnya cuma 5 tahun aje tapi kamu semua akan berada diKDN (kalau tak ditukarkan) hingga umur pencen.Buatlah kerja cara profesional jangan selalu suka diperkudakan.Dengan cara itu duit gaji yg kamu terima jadi halal dimakan anak- isteri kamu.

    ReplyDelete
  5. salam blogger juga,well said bro, mcm bagi sliper jepun buruk tang dai ;) ABU & TURUN ins sya Allah !

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja