Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 December 2013

Sejak Bila Benggali Pun Pandai Belit?

Bhai/DeeDee semua..

Gua hari nih sibuk ngan macam-macam benda nak kena setelkan.. jadi tak sempat nak kaji berita mender pon... Nih artikel nih gua tulis pasai gua terbaca cerita nih kat blog AmenoWorld....

Persoalan gua aaa.... hahaha.... sejak bila benggali pun pandai belit aaa.... selalu tue yang kaki belit tue aderlah geng EEE dan yang satu kaum dengannyer.... Hahahaha ... Dan biasanyer benggali tak campur isu belit dan putar nih...

Hahaha... nih agaknyer sebab berkawan dengan puak EEE dan UMNO kot... pasai tue la boleh blaja jadi belit nih.... Hahahaha...

Hahaha.. lepas nih aper plak alasan dier nak kasi... RTM dan TV3 plak aper alasan nak kasi.... Hahahaha.... Hancuss....

2 comments:

  1. a u releksing no i am amasing tapi u punya lagu bikin telinga bedesing lain kali jangan ikut sangat rentak depa sing nanti u pun jadi pusing

    ReplyDelete
  2. Lu silap besor yeop
    Benggali belajor belit bukan dgn Eee
    dan bukan belajor dgn umno pun

    Benggali belajor jd fakeh mmbelit adalah gara2 geng belit sorban tuu
    belit kominih dan pil kudda tuu laa

    Bukan kerr benggali pon ada belit sorban jugak?
    jumpa ular dan ularrrmak nak belasah yg mana dulu yeop??

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja