Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

31 December 2013

Jangan #TURUN

Bhai/DeeDee sekalian...

Punya la diorang nih terdesak.... untuk pujuk dan paksa warga prihatin supaya jangan #TURUN ... macam-macam cara diorang dah buat... bukan stakat pujuk melalui media... tapi siap pujuk dengan laporan polis berbagai lagi... tak henti stakat tue... diorang siap tolong createkan emel palsu semata-mata nak pujuk supaya jangan #TURUN...

Hahahaha...

Kesian sungguh la... bukan hanya KDN diperkudakan oleh diorang.... tapi siap terpaksa upah dan bagi makan kepada anggota PDRM supaya boleh pujuk warga prihatin tue supaya jangan #TURUN di Dataran Merdeka.... Siap akan dibantu oleh DBKL lagie.... Hahahaha

Unit anjing PDRM dan DBKL pon pastilah akan di #TURUN kan..... hahaha

Terbaek lar..... Hahahaha

Aper-aper pon..... Yang pasti... tetap akan ader yang #TURUN mulai 1 Januari 2014..... hahaha... aper yang turun..... InsyaAllah hujan masih akan #TURUN sebab Allah Taala teramatlah Pengasih lagi Pemurah..... walaupun hambanya banyak yang derhaka dan menghina serta membantah segala arahan Allah AzzaWajalla.....

Kalo la Allah Taala nih bersifat lemah macam manusia.... dah lama dah hujan takkan #TURUN ....

AllahuAkbar.... AllahuAkbar.... AllahuAkbar.....

2 comments:

  1. Syukur TURUN berjaya buktikan segala macai dan menteri pencacai hanya menunjuk siapa yg bodoh. Apakah rakyat negara ini suka kpd kekacauan atau huru-hara? Buktinya rakyat memang mencintai keamanan tetapi benci kpd kerajaan yg zalim serta pemimpin yg boros.

    Jgn ingat menang PRU boleh memerintah seolah-olah negara ini milik mak bapak umno.

    Mana pergi najib& rosmah setiap kali menyambut tahun baru? Rakyat susah dgtn kos sara hidup tetapi pemimpin cuti & shopping sakan, 'YEAR END SALE' kat luar negara siap naik jet mewah yg dibayar dari cukai rakyat lagi.

    Hanya penyokong umno terus seronok BRIM dan ditipu pemimpin mereka....

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru 2014..selama ni jadi silent reader jea..hahaha

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja