Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

09 January 2014

Terkini: JAIS Turun Padang Jumpa Atuk

Bhai/DeeDee semua...

Setelah dihentam kiri dan kanan... akhirnya pegawai JAIS turun padang jumpa atuk pelajar miskin (anak yatim) yang bayar perbelanjaan persekolahan itu hari pakai duit syiling.... Yang best tue.... punya la macam bagoosh jer cakap-cakap pegawai JAIS tue...

Nasib baik la kes nih jadi hit kat FB dan Blog serta media sosial..... kalo tak sampai kesudah takkan ader pegawai JAIS yang akan mencemar duli turun padang...

Oh yer.... pegawai Pusat Zakat masih lagi tak kelihatan..... hahaha.... mungkin diorang salurkan bantuan dalam gelap kot... atau takder saper melaporkan kepada diorang.... err... atuk tue dah isi borang ker? Kalo belum... kena cari tandatangan JKKK dan dapatkan surat sokongan YB aaa... tapi kena tengok YB belah mana..... hahaha

Hahahaha.... glamer adik tue ngan atuknyer... dan glamer gak sekolah tue..  Kena selalu highlightkan berita camnie ... baru diorang nih ader akai....hahaha

Adik tue dulu pelajar SK Taman Nirwana Ampang.... bekas student adik ipar gua..... hahaha....

Oh yer.... Ketua Agama Islam Selangor tengah sibuk ngan idea bisnes baru di Putrajaya.... Hahahaha....

UPDATE: Dibawah nih gambar lawatan pegawai JAIS kerumah Atuk ... Yang baju kuning tue aderlah Guru Besar sekolah adik tue..




4 comments:

  1. baru depa depa ada akai sikit kalau tidak asik nak sentai aja

    ReplyDelete
  2. terbaik ,macam sliper buruh kat dahi daa ! ABU !

    ReplyDelete
  3. Pihak berkuasa kena syukur untung tak guna minyak untk siasat,,kes,,baca paper jer

    ReplyDelete
  4. Suka lah pic.2. Adik sangap n tak heran ngan pakcik2 yg dari mana tah tiba2 muncul. Adik so kiuttt.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja