Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

30 January 2014

Bila Mahathir Sudah Kucut Tulur ... Hahahaha

Bhai/DeeDee semua...

Hahahaha.... nampaknyer segala perancangan Mahathir Mohamed memang dipantau habis-habisan oleh Pakatan Rakyat... Blogger dan para cyberist semua sedang pantau percaturan Mahathir Mohamed... Semua ini aderlah rahsia terbuka (open secret).... bukan semua tak tau yang beberapa blogger yang kurang suka memartabatkan bahasa Malaysia (asyik menulis dalam bahasa penjajah) memang dibiayai secara belakang tabir oleh team Mahathir Mohamed.... Hahahaha


Tak payah la nak kencing atau tipu.,... Hahahaha... semua percaturan Mahathir Mohamed memang sedang dan telah dibaca.,... Hahahaha... nampak lawak aaaa..... konon tak campur tangan urusan pentadbiran negara... kononnya bagi peluang kat Najib Razak... walhal ... sudah kucut tulur biler percaturan dier dapat dibaca..... hahahaha

Bila Mahathi Mohamed sudah kucut tulur... tu pasal la meroyan tak tentu hala dalam blog dier dan dalam temuramah dier.... semua nak cover up.... hahahaha... lawak siot.... Cukup la nak putar belit tue... semua dah tau aper agenda Mahathir.... macam mana anak dier naik jadi MB di Kedah semua orang tau.... hahaha.... Tak payah la nak ejast...

Daripada Mahathir Mohamed dok bayar para pencacai blogger (yang tak patriotik dalam memartabatkan bahasa kebangsaan macam OutSyedTheBox, ApaNama dan RockyBru) .... ader baik la duit yang banyak tue dilambakkan kat blogger-blogger BN yang sengkek dan tak cukup bajet macam DoubleY ka... macam APA ker.... ader la gak pekdahnyer tolong sesama Melayu (kalo Melayu la Mahathir Mohamed tue.... rasanyer bukan kot sebab Mahathir Mohamed tue Mamak Tulekek) ... hahaha

Hahaha...... Kalo ader duit tue nak buat sedekah jariah kat blogger sebelah sini ..... tak payah la.... kami pon dah memang banyak duit ... baik sedekah jer kat mana-mana sekolah pondok ker... rumah anak yatim ker.... Hahaha... kami tak kebulur duit Mahathir Mohamed.... Kami pon dah cukup duit hasil dari sponsor pihak Israel dan Yahudi macam Google dan macam-macam pengiklanan nih....

Hahaha

3 comments:

  1. tak sangka sehebat matde pun bila kena asak turun jugak memang tak sangka
    badi anwar masih menghantui jiwa orang ini selagi belum mati.

    ReplyDelete
  2. gurkah2 mamak ni ada lagi melekat dalam kerajaan...tapi dah jatuh moral...semangat yang hilang...dimasak kangkung...yang tinggal sikit je belacan nak hidang ke rakyat...broccoli dan mustard dah dibedal awal2...mamak takkan lupa...anak mamak nak potong que sambil makan kangkung...

    ReplyDelete
  3. bukan mahathir je kecut,semua yg ada dlm umno/bn kecut telur skrg ni

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja