Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

28 January 2014

Perang Habis-Habisan Buat Anwar Ibrahim

Bhai/DeeDee semua...

Sama ader lu orang nak percaya atau tidak... inilah satu perkara yang gua rasa ramai yang tak terpikir.... hehehe.... PRK Kajang yang kini terbuka (kena tunggu SPR umumkan la ... hahaha) nampaknyer macam Anwar yang akan bertanding.... tapi gua percaya.... BN akan perang habis-habisan buat Anwar Ibrahim...

Kalo Anwar Ibrahim bertanding di PRK Kajang.... Ianya akan jadi pertandingan 3 penjuru.... 1 penjuru dah mesti dari UMNO/BN Kajang...... 1 penjuru lagi aderlah Anwar Ibrahim.... dan satu penjuru lagi aderlah..... jeng.. jeng... jeng....

1 penjuru lagi gua saspek dari orang kepercayaan Azmin...

Ini sudah jadi perang yang bodoh... perang yang sia-sia.... perang yang tidak ada makna...

Dan pastinyer.... Anwar Ibrahim akan dipastikan kalah pada PRK Kajang nih.... Dan kalo kalah Anwar Ibrahim.... maka lagi senang lar UMNO/BN nak merampas kuasa di Selangor.... Cuma gua tertunggu-tunggu aaa... saper la yang akan melompat join BN sebaik BN menang di PRK Kajang nanti.... Hahaha... saper aaaa....

Siapa plak yang akan buat spoiler dalam PRK Kajang.... aderkah geng-geng UG akan menyebokkan diri di PRK Kajang.... kiter tunggu, tengok dan lihat jer la... hahaha.... InsyaAllah... kalo gua dapat akses kepada Voter Sentiment Ratio (VSR) nanti gua akan publishkan... itupon kalo gua dapat akses la.... yer la... gua kan dah tamat perkhidmatan ngan Agensi....

4 comments:

  1. Bhai...

    kalaulah depa menang and merampas Selagor... joli kataklah depa menfaraidkan simpanan negeri Selagor yang katanya berjumlah 1.9B tu... kalau dulu, masa depa, ada 500M pun dah joli katak, apalagi kalau 1.9B... entah apa punya joli pun aku tak tahu...

    ... nak cover rakyat, buatlah macam-macam project... harga project 2 kupang, up sampai beribu ringgit...

    COBOL

    ReplyDelete
  2. cmni mewah laa org2 UMNO dlm 60 hari nie...hehe

    ReplyDelete
  3. uiks... Sapa berani masuk umno? Nak kena sumpah cerai bini? Dah banyak sgt katak kat Malaysia...pening pakar taksonomi nak bagi nama spesies diorang ni...

    ReplyDelete
  4. dari jauh bukit gunung nampak macam biru tapi bila dekat hijau perancangn manusia mulanya nampak macam sempurna tapi akhirnya banyak yang jadi sasau

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja