Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

16 January 2014

Bekap, Jangan Tak Bekap #Kangkung

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... Akhirnya ader gak yang nak bekap Najib Razak dalam isu #Kangkung nih... Hahaha... Yang best tue Nur Jazlan la plak yang dok bekap tue... Hahaha

Mana pegi pegawai promosi PM kat JPM (PMO)... Takkan semua dah mampus kot... Biar betul... Hahaha

Cuma satu la... Sejak biler aaa kutuk PM tue boleh diklasifikasikan kutuk negara.... Hahaha... Najib Razak cuma setakat Perdana Menteri jer... Bukan Ketua Negara nih... Ketua Negara nih cuma YDP Agong jer..  Ader paham ka..

Kalo nak bodek tue pada-pada la wei...




3 comments:

  1. wakakaka malu daa mau sebut kangkung ! takut sendiri malu kahkahkah ! ABU !

    ReplyDelete
  2. keterlaluan tuan menyamakan rakyat dengan kangkung bangsawan itu...sangat biadap dan kurang ajar...kami bukan kangkung...andalah kangkung sebenar...itupun kangkung sudi menerima spesies anda duduk sekali tepi parit...sebab mereka ada juga harga dulu naik sekarang dah turun...

    ReplyDelete
  3. "jangan fokus perkara kecil..." hahaha...yg Najib dok 'fokus' kangkung pehal...byk lagi benda lain selain dari kangkung nak di jadikan contoh..kangkung betul nur jazlan nih...yg memalukan negara Najib bkn rakyat. Dan kalau nak di kaji intipati semua ucapan Najib tu...senang je, seme salah org lain melainkan diri sendiri. Itu yg gua paham.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja