Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

04 January 2014

Bughah Dot Com

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... Kalo ikut spesifikasi Harussani... Gua dah terlibat dengan Bughah nih lebih 18 tahun iaitu menulis serta menghasut semua supaya lebih ramai yang jadik Bughah kepada BN... Itu kalo amik kira hanya start gua mula menulis di Internet...

Tapi kalo nak ikut sebenarnya... Mungkin lagi lama dari tue gua dah Bughah... Hahaha

Aderkah itu bermakna darah gua jadik halal dihisap dan diminum oleh Dracula? Hahaha.... Aiyo... 

Kalo puak "Tegar" UMNO/BN dan berkuasa dalam bab Agama dikenalpasti mudah menggunakan Agama untuk kepentingan diorang dan puak "Bangsatwan" .... gua tak terkejut... dah memang azali diorang nih camnie... sebab itu la ader golongan "Bangsatwan" dan Dewa yang jadi kaki judi, kaki Johny Walker, kaki betina dan segala macam kaki lagi selamat daripada dikenakan tindakan...

Semua pasai puak yang berkuasa bab Agama nih akan bekap tahap "Dewa Jalan Duta" aper sajer yang golongan "Bangsatwan" nih buat... 

Gua tak pernah dengar pon Harussani dan geng-geng sekepala dengan dia dari Jabatan Mufti yang berani nak keluarkan statement bantai para Dewa dan golongan "Bangsatwan" yang melakukan salah satu dari 7 dosa besar... Yang gua tau... cukup masa Harussani dan geng-geng sekepala ngan dier akan tunduk sembah manusia lebih dari diorang sembah Allah Taala ...

Punya la takut diorang ngan manusia... Pada Harussani dan geng-geng Sarban yang bersekepala dengan dier... rejeki semua datang dari pada Dewa dan Kerajaan.... bukan rejeki datang dari Allah Taala..

Hahahaha... Hancuss la ... Macam mana la orang nak respek... Terpaksa la "Bughah Dot Com" ..... Hahaha

3 comments:

  1. Betullah tu engkar kpd Allah SWT bagi puak ni tak apa tetapi taat kpd dewa & bangsuan ni wajib.Takut mis suruu............

    Selagi melayu rosak & lemah akidah Islam puak ni akan terus bermaharajalela.

    Dunia & isinya milik Allah SWT.

    ReplyDelete
  2. keldai umno pak atan memang jarang2 bunyi kalau towkey mca kutuk hudud dan warning umno pasal rasis... Kalau program kandang sebelah dia la paling awal bangun tidur nak mengamuk...

    ReplyDelete
  3. bughah bughah nak temuntah la pulak rasanya baik cari buah gorah konon konon power la perkataan tu nak gambarkan kejengkelan pihak lawan.
    piirah.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja