Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

12 January 2014

Musibah Banjir Kemaman Angkara Pembangkang?

Bhai/DeeDee sekalian...

Giler aaa ... Memang giler... Cakap macam orang yang tak beriman... Dalam ucapan hari nih masa nak kasi bantuan kepada mangsa banjir di Kemaman... Ader orang tue berucap mengatakan bahawa musibah banjir di Kemaman adalah angkara pembangkang... 

Kerana penduduk Kemaman terutamanya DUN Chukai dok menangkan PAS pada PRU13... Tue yang kena musibah banjir satu Kemaman... Lain kali kena undi UMNO/BN baru lag tak kena musibah banjir...

Inilah statement paling tak beriman yang pernah gua dengar... Giler aaaa... First time gua dengar banjir nih disebabkan oleh pembangkang... Pergh.. Sesat larat nih... Aper agaknyer Harussani nak komen aaaa statement nih???

Banjir nih bala dari Allah Taala..  Even orang kafir dan kuffar pon tahu... Bencana alam berlaku kerana kita tak jaga alam dengan baik.. Jadi Tuhan jadikan bencana alam nih untuk kita semua berfikir... 

Tapi itu semua orang beriman, kafir dan kuffar semua tahu... Yang statement hari nih tue... Datang dari mulut orang KAPIR... kapir nih lagi teruk dari kafir... Ader beza bhai.... Kafir aderlah orang yang dimulut dan dihatinya tolak Islam... Manakala Kapir plak... Kat mulut dok citer Islam malah pertahankan kalimah Allah... Tapi kat hati dok tolak Islam...

Kalu ikut statement bangang nih.. Maknanyer dah lebih 25 tahun Kelantan dilanda banjir semuanya aderlah disebabkan oleh pembangkang disana... Pembangkang di Kelantan bukan ker UMNO... Hahahaha

Macam mana la ini orang yang kuarkan statement sesat lagi menyesatkan nih boleh jadi Menteri.... Aper daaaa.... Kalo tanya Harussani ... Jawapannyer mestilah "HARUSS" ..... Hahahaha

Bughah... Bughah...








1 comment:

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja