Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

19 January 2014

Ader Chan Dapat Cuti

Bhai/DeeDee semua...

Hehehe.. Ader chan la dapat cuti tak lama lagi... Sebab 1982.... Hahaha ... Aper gue 1982... ianya aderlah upgrade dari 1881.... Hahahaha... Terbaek...

Bukan senang nak dapat cuti spesel nih... Very rare bhai... Once in a lifetime bagi sesuatu wilayah tue...

Jadi berita yang gua dapat menunjukkan InsyaAllah tak lama lagi akan dapat cuti khas... Hahaha... Tapi jangan lupa satu benda aaa... Jangan lupa tobat... Jangan lupa buang semua kerja giler... Cukup-cukup la...

Cukup la tue main roulette dan bacarrat... Cukup-cukup la togok air kencing setan... Cukup-cukup la... Dah nak sampai ke final dah... Tunggu ditiupkan wisel penamat jer... Sayonara la lepas tue... Hahaha

Ingat... Dari 1881 jadi 1982... Banyak tahun dah tue.... Hahaha ... Ingat aaaa ... Kawan lu pon dah dekat nak offline gak... Skarang guna life support machine... Dok diantara langit dan bumi jer la nih... Tak tau la orang bisik kat telinga tue dengar atau tidak.... Nasib baik ader bateri bekap... Kalo tidak masa blackout ari tue... Dah babai dah.... Hahaha

# sori la pasai gua bermetafora lagi... Hahaha....

No comments:

Post a Comment

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja