Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

05 January 2014

Media Israel Lagi Telus (Edisi Reverse Psycho)

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... Lu orang tau dak... Media Israel lagi telus... Berita tentang kesihatan Ariel Sharon pon boleh diorang citer dalam media dier... Tak kisah la aper kekejaman dan kemengarutan yang Ariel Sharon dah buat... Media Israel tetap akan hebahkan kat seluruh warga Israel dan dunia tentang kesihatan Ariel Sharon...

Tapikan....

Tapi Media kat Malaysia nih lagi hampeh.. Takder satu pon yang nak citer dan bawak stori tentang keadaan kesihatan sekor Dewa tue... Apersal... Takkan ader sekatan kot... Orang nak tau gak aper dah jadi ngan Dewa tue... Kalo dah "jalan" bagitau jer la dah "jalan"...  Tak payah la nak cover-up... Senang skit orang nak buat kenduri... Kenduri makan bubur kacang hijau... Hahaha

By the way... Pengumuman "Hamengkubawuno" pon tak dibagitau... Tetiba jer "Hamengkubawuno" jadi leader... Saper yang endorse tak tau la... Main suka-suka jer... 

Oh yer... Kalo ader sambungan ke "life support" tue... Patut media bagitau la... Bagitau kat kiter sumer... Baru la senang... At least bagi kaki sembah manusia... Boleh la datang sembah manusia.... Hahaha... Mana la tau takut makcik cleaner kat spital tue tercabutkan plug letrik mesin life support tue pasai dier nak guna vakum cleaner...

Hahaha... Sebab tue la gua bagitau... Media Israel lagi telus... Hahahaha

7 comments:

  1. Org israel tidak tindas kaumnya sendiri tetapi puak umno ni lagi teruk sesama bangsa pun dia tindas. Sampai bilalah org melayu nak sedar asyik mengadap utusan sek,berita hairan,tv3/4 dll.

    Kena tipu siang2 buta pun masih tak sedar...........nasiblah.

    ReplyDelete
  2. kalau tak tipu sesama snediei macam mana nak ada "Ketuanan"
    Ada tuan baru ada macai dan abdi...hahahah

    ReplyDelete
  3. sampai masa terburai jugak.hukum Allah jangan disanggah kelak diri yang parah.sendiri juga mau ingat.

    ReplyDelete
  4. Nabi SAW bersabda.."jk anak ku Fatimah mencuri pasti ku potong tangannya"

    Abu Bakar berkata,"seandainya aku bengkok sila luruskan aku dgn mata PEDANG"

    Swktu dizaman Omar Khattab pula dia dicabar oleh rkyat biasa ketika mmberi khutbah dari mana beliau mndpt LEBIHAN kain jubah yg dipakainya itu?

    Tiga cth diatas adalah lambang TAQWA atau "integrty-TRNSPERENCY" sebuah deen/SYSTEM yg wajib dicontohi?

    Coba buat AUDIT kpd isu tabung Memali, isu KOHILAL & isu KUIN dll?

    Apasal senyap jer dgn isu video WARNA gambar cun SUARA gganu pon CLEAR, nape stop stoppa ka?

    Pumpang pumpang riuh rendah pasal HUDUD, pasal fakeh, pasal multaqo-mul'AUTA'ki..rupa2nya sama dan lebih bahaya lg dr spesis setan2 yg dikenali cuma berbeza sbb 'sebutan2'& bersembunyi dgn TOPENG jubah sorban-tinggi!?

    Umno sebuk nak rebut nama Allah
    PAS sebuk pompang2 dgn HUDUD fakeh

    Dua2nya kaki AUTA-klentong yg satu songkok tinggi yg lg bahaya SORBAN-mari he he

    ReplyDelete
  5. kalu 2 2 tak betul kena buat yang betul lah itu wajib .tubuhlah 1 lagi tim yang betul punya ikut Islam

    ReplyDelete
  6. kalo nk ikutkan dewa tu dah lama baliknya tapi disebabkan hal bersangkutan ngan tembolok dan hal besar beberapa kerat penolong dewa,tu yg jadi sekarang nih tgh pening melantun2 nk bagi jawapan.hehehe....

    ReplyDelete
  7. Gua selalu ckp umno lagi jahat dari yahudi laknatullah. Bermakna umno boleh dikategorikan umno super laknatullah

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja