Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

14 January 2014

Edisi Bongkar : Bagaimana Kes Altantuya Dimanipulasi

Bhai/DeeDee semua...

Gua cuma nak kasi lu orang hint skit.... Hahaha.... Sori aaa... kalo gua ader maklumat pon gua akan kata gua takder maklumat.... Hahaha... so... ini edisi bongkar.... sekadar nak bagi hint dan idea kepada lu orang sumer bagaimana kes Altantuya dimanipulasi....

Untuk lu orang tau macam mana dan bagaimana kes Altantuya dimanipulasi... sila tonton citer kat bawah nih... Lu orang boleh la amik torrent ka... beli DVD ka... atau cari mana-mana pinjam citer nih..... tengok betul-betul dan cuba cari link kepada hint gua tue.... hahaha




Untuk maklumat lanjut citer nih... sila baca kat SINI ...

Hehehe... jangan mare aaa..... gua tak kata ianya samer... tapi.... lu pikirla sendirik.... Hahaha

1 comment:

  1. 36:65. Pada hari ini Kami tutup mulut mereka; dan berkatalah kepada Kami tangan mereka dan memberi kesaksianlah kaki mereka terhadap apa yang dahulu mereka usahakan.

    ada manusia sanggup buat apa saja asalkan rahsia buruk tak bocor tambahan pula ada kuasa itu biasa. tapi hakikat nya atantuya memang dibunuh dan diletupkan.
    takutlah ancaman dari Allah.
    hidup kat dunya ni pun bukan lama sangat jangan terpedya.
    1 hari akhirat 1000 tahun dunya.

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja