Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

02 January 2014

At Least Darah Mereka Halal

Bhai/DeeDee semua...

Hahaha... At least darah mereka semua tue "Halal" ... Tak macham darah Harussani and the gang... Sebab istilah halal dalam Islam bermaksud sesuatu yang bersih.... Kalo Halalan Thoyyiban plak bermaksud Bersih lagi Suci (kalo salah tolong kasi perbetul aaa)

Hahaha... Sori aaa... Gua twist skit ayat tue... Hahaha... Jangan mare aaa...

Bukan aper... Sekali Harussani bercakap dan keluarkan kenyataan... Setiap kali tue jugak la nampak sangat la keilmuan agama dier memang cetek... Mungkin lebih cetek dari bebudak yang dok kat Tadika Kemas... Hahaha

Macam mana la dier nih jadi Mufti... Mmmm ... Pasai tue la kemungkaran di dalam golongan "bangsawan" di negeri bijih timah dibiarkan bermaharajalela... Hahaha.... Nak harapkan Mohd Nor Mansor nasihatkan Harussani nih nampak gayanyer macam tabrani jer... 

*** Oh yer... Biler aaa nak offkan life support machine tue aaa... Kesian... Dah lama sangat dah... ***

Dracula pon hanya mahukan darah yang halal jer la... Yang haram dier takmo.... Sebab Dracula tue sebenarnya cucu kepada Darahku-Lah .... Hahaha

6 comments:

  1. Apesal tak lantik ayahanda awie je jadi mufti perak? Dah tentu nanti bukan takat darah... beer dan ganja pun boleh jadi halal... kah kah kah

    Ayahanda awie punya penampar jangan memain wooo... kata amran porkida

    ReplyDelete
  2. yang pastinya, dia akan dapat rm5 juta dari najib kerana berani lacurkan agamanya

    ReplyDelete
  3. masalah x settle lg bro,tu yg x bleh nk cut off tu.rasanya dah setahun cmtu jer dah mcm ariel sharon.kesian........

    ReplyDelete
  4. waris, issue ni tak ada kena mengena dgn Awie, So please

    ReplyDelete
  5. cakap nak bagi manusia suka memang senang nak bagi Allah suka yang payah dan tak ramai pun berani cakap tambahan pula yang dah ada nama

    ReplyDelete
  6. Bro...sapa sebenarnya yg pkai mesin tu?

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja