Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

10 January 2014

Kuantan Dilanda Banjir Lagi

Bhai/DeeDee semua...

Gua dapat info... Ader beberapa tempat di Kuantan dinaiki air lagi sekali akibat hujan lebat sejak malam tadi... Area yang terlibat aderlah di Jalan Semambu berhampiran Pasaraya Eng Hong.

Gua masih lagi menunggu berita dari kengkawan di Kuantan area mana lagi yang kena... Tapi setakat yang gua dimaklumkan... Orang Kuantan, Pekan dan Kemaman sedang berhati-hati dan bersedia dengan semua kemungkinan...


Sekarang nih hujan masih lagi lebat di Kuantan dan Kemaman serta kawasan yang berhampiran dengannya..

UPDATE : 

1. Area Galing sudah dinaiki air...
2. Pekan Sungai Lembing dah ditenggelami air sedalam 1 meter. Penduduk ada yang mula dah berpindah...



2 comments:

  1. ada orang kata kawasan dilanda banjir patut buat rumah pakai tiang tinggi
    sobar itu indah ambil iktibar dari bala yang sering melanda manusia
    Allahuakbar.

    ReplyDelete
  2. Menteri umno bn kata kalau tak mahu kena banjir kena buat rumah atas pokok. Tak caya tanya yb menteri umno bn bangang biul tu

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja