Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

20 January 2014

Berani Time Ramai

Bhai/DeeDee semua...

Artikel nih pendek jer gua nak stori... Hahaha... Tentang budaya gempaq tak abis machai UMNO.... Tak kisah la dari spesis Melayu Impot (Jawa/Siam/Aceh/Bugis dan seangkatan dengannya) atau spesis Melayu Celop (Mamak/Keling yang kat rumah mesti bercakap dalam bahasa Tamil)....

Kedua-dua spesis Melayu nih sama ader Melayu Impot atau Melayu Celop nih samer jer jenis gempaq jer lebih... Berani time ramai... Time ramai bukan setakat brani baling telur gred C yang dibekalkan... Tapi siap boleh belasah sesapa jer...  Time ramai berani la... Time lain.. Time sengsorang... Kecut telor bagai... Hahaha

Masa tengah ramai ... Siap brani nak belasah dan pukul Cina la... Pukul sesiapa sajer la... Tapi cer kalu dier sorang... Mau kecut telor...  Hahaha

Yang lagi best tue... Siap gempaq mau belasah ikut skala 13 Mei tue... Aper masa 13 Mei 1969 tue... Diorang nih ader yang tak lahir lagi... Hahaha... Gua brani jamin punya kalo jadi la macam 13 Mei 1969... Puak-puak nih la yang lari menyorok dulu... Pegang parang dan golok tapi dok bawah katil lar... Hahaha

Sebab aper... Sebab gua pernah tengok puak-puak nih dengar bunyi semacam bunyi pistol pon bertempiaran lari dulu... Podah aaa... Kalu rasa hebat sangat dan berani sangat... Aper kata pi la berjihad kat Palestine tue...

Ini konon mempertahankan Kekangkungan Najib ... Konon sanggup mati mempertahankan keMelayuan.... Hahaha ... Lawak siot...

By the way... Kalu lu orang sumer nak tengok keHEROan puak-puak Melayu Impot dan Melayu Celop nih senang jee.. Kalo lu tengok diorang berhimpun bagai tue... Lu baling jer Level 1 punya tear gas... Tengok diorang boleh tahan ker tidak... Gua berani jamin... Siap ader yang mampus terkena pijak sesama sendiri.... Hahahaha... Gua memang teringin nak baling tear gas kat perhimpunan diorang nih... Cukup teringin... Sebab diorang kata diorang hebat... Berani berjihad.... Hahaha... Kalo FRU gertak sama diorang... Sure nangis macam baby la diorang nih.... Hahaha

Gempaq jer lebih puak-puak Melayu Impot dan Melayu Celop nih... Hahahaha... Ternyata diantara dua telinga diorang tue cuma ader ruang kosong jer... Hahaha

Eh.... Macam mana plak gua boleh tertulis panjang nih... Hahaha... Agaknyer sebab gua cukup getik ngan perangai Melayu Impot dan Melayu Celop nih... Hahahaha...

4 comments:

  1. A'kum C++

    Setuju.......
    Memang tengok colour pun dah boleh agak da...!

    ReplyDelete
  2. pendekar kicap & kelinga mabuk kahkahkah ! ABU !

    ReplyDelete
  3. Bhai, lu cakap memang betul la. Spesis Melayu camtu gua kategorikan sebagai anjing. Tak percaya? Cuba lu try kacau anjing yg dalam group. Masak la lu tapi kalau kacau anjing yg seko2, tak cukup tanah anjing tu lari..Sama la macam Melayu Anjing tu..

    ReplyDelete
  4. `setuju sangat. cakap bergegar gegar masa ramai .

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja