Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

29 August 2015

Bersih 4.0

Bhai/DeeDee semua...

Maaf sebab gua tidak ada bersama lu orang sumer pada perhimpunan aman BERSIH 4.0 .... sebab gua ader tugasan... Gua diarahkan bertugas... Jadi paham-paham la yer...

Aper pon.. Nih gua kasi update gambar-gambar yang sampai kat gua dari media sosial... Kot-kot kengkawan semua takder pi sana at least boleh folo gak... Kredit semua kepada pemilik gambar itu sendiri.... Hahaha...

Seperti biasa... Nando's lead the event.. Hahaha

















Dan solat jangan dilupakan..



Sebelah malam pulak.... Hahaha



















2 comments:

  1. kalau bersih cekap amanah dipertahankan sejak dari dulu
    tak dak la bersih ni
    sebab tak bersih tak amanah tapi cekap ikut benda lain
    ni yang jadi adanya bersih
    ada paham ka itu orang
    apapun perubahan kian melanda

    ReplyDelete
  2. Bersih Cekap Amanah tu Tun punya propa masa baru jadi PM dulu..kah kah kah...kalau kepala elok, elok lah badannya..kalau kepala tak elok, tu yg jadi mcam la ni..bila cogan kata hanya utk dipropakan..kah kah kah..

    refer pada satu gambar tu yg kata "Bersih 4 stop Ringgit Drop"..kah kah kah...depa ingat demonstrasi ni ada power gaban boleh kuasai ekonomi dan seterusnya menstabilkan ringgit berbanding dollar US?? kah kah kah...too high imagination..

    aymy8888

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja