Pengikut


Custom Search

PERINGATAN !!!

Bhai/DeeDee Sekalian.

Sila baca slow-slow dan fahamkan betul-betul artikel dan komentar gua dalam blog nih...... Tolong jangan baca skali lalu... Sebab kat sini gua banyak menulis secara indirect.... gua banyak berkias... gua banyak bermetafora... ayat gua bukan ayat skema SPM ker STPM ker... jadi tolong guna kapla... jangan membaca guna kapla lutut aaa..

Dan kalu lu bengap sangat tak paham aper yang gua citerkan... sila bertanya ... jangan main terjah sembrono jer... hahaha... karang tak pasai-pasai lu gak yang malu... hahaha .. Tolong jangan jadi bodoh... cukup la dah ramai pemimpin politik yang bodoh... lu jangan menambahkan korum... hahaha

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang.... ader paham ka???

Lagi satu... kat sini gua takder menghasut atau memfitnah serta mendajai sesiapa... jadi kalu lu orang terhasut ker, terfitnah ker, terdajai ker mender... itu masalah lu orang... hahaha... bukan masalah gua...... Hahaha... Untuk geng-geng Cawangan Khas... tak payah la buang masa baca blog gua... baik lu folo jer Anwar Ibrahim tue... hahaha... ader gak pekdah...

03 August 2015

Bila Najib Razak Nak Terjun Bangunan SPRM?

Bhai/DeeDee semua...

Hari nih kecoh dalam media sosial isu SPRM kata duit RM 2.6 bilion tu adalah duit derma dan tak ada salah Najib Razak simpan dalam akaun peribadi dier sebanyak itu... Hahaha... Pada gua la... Simple jee...

Dulu Teoh Beng Hock mati dikatakan terjun dari bangunan SPRM hanya kerana kes duit bernilai RM2400 jer.... Manakala lepas tue kes Ahmad Sarbani pula yang maut di bangunan SPRM hanya bagi kes sebanyak RM200 sebulan,...

Sikit jee tue... Kecik anak jer...

So dalam kes RM2.6 bilion nih... Agaknyer biler boleh kita lihat Najib Razak pula terjun dari tingkat atas bangunan SPRM... Nak jugak tengok aksi maut camnie... Takkan la takmo terjun.. Tak penakut kot... Telur takder ka?... Hahaha

Kalo nak terjun bagifau aaa., gua nak setkan kamera video... Nak buat live feed telecast ke Selueuh dunia... Boleh upload kat YouTube ka.. RedTube ka... Hahaha... Janji viral... Hahaha







9 comments:

  1. Kerja Gila dan Buang Tabiat mesti ada sebab

    Biasa nya macam sudah tahu masa nak mati akan tiba

    Bayangan nampak Malaikat Maut dah mula kot

    Buang Tabiat ini tuk orang nak mati saja

    Moga moga cepat lah jumpa Pencipta kita.

    ReplyDelete
  2. najib kimak..sprm babi

    ReplyDelete
  3. Usaha memusnahkan bukti sedang giat dijalankan dengan penyiasat menyiasat penyiasat sekali algi malaysia akan aman

    ReplyDelete
  4. maknusia kalau buat difinasi sesuatu hukum oi takut tengok macam terlalu ketat
    tapi las las bila nak laksana macam
    kebai sana sini
    aram bejadah betoi la puak ni

    ReplyDelete
  5. tak jadi terjunlah sebab sprm dah 'cover',lagipun kalau dia terjun pun tak' mati' punya pasai ada 3+juta ahli termasuk geng yg satu lagi tu.akan sambut kalau dia terjun.tak nak komen byk2 sakit hati aku lagi ada la.

    ReplyDelete
  6. Akta ini tidak terpakai kepada:
    1. Presiden Umno
    2. Pengerusi Barisan Nasional
    3. Bini / laki kepada Presiden Umno
    4. Bini / laki kepada Pengerusi Barisan Nasional

    ReplyDelete
  7. terpaksa la masuk akaun najib, dah tim pres pun dah takleh caya.. kah kah kah..ingat senang ke krooni tan tin tun nak serahkan duit ke akaun parti untuk hadapi pilihanraya? sekarang ni najib yg kena cari duit sendiri..kah kah kah..putih mata krooni tan tin tun dan tan tin tun sekali...kah kah kah..

    aymy8888

    ReplyDelete
  8. SPRM kata saje je kata gitu sebab nak kantoikan rosjib...... takkanlah kapalana SPRM tak tahu akta yg mereka ratib dan zikir hari hari.........khaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak tuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiih !!!!!!!!!!!!!!.

    ReplyDelete
  9. bodoh....takrif suapan tu mesti dibaca dengan seksyen 16 ASPRM...kalo cmtu ko derma kt masjid tu kira suapan la??suapan kt sape??tuhan?? cmni ke manusia dok kt agensi...patutla lingkup..

    ReplyDelete

Nak komen kat sini kena ader telor skit la bhai ... Kena letak nama identiti.. Kalu guna anonymous jer... maap cakap la... gua tak layan.. sori aa...

Err... gua takder masalah nak lepaskan komen lu orang kat sini... tapi gua tak bertanggung jawab atas komen lu orang... so sendiri mau ingat lar..... ader paham ka???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

BERSIH

Carta Rasuah

Carta Rasuah
Malaysia Nombor 1

Panduan Mengundi

Panduan Mengundi
Hanya sesuai bagi kes satu lawan satu sahaja